Βόλει Ηρακλής

Βαγενά: «Εξετάζεται το ενδεχόμενο για εξαγορά ΑΦΜ»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε η νομική εκπρόσωπος του Ηρακλή στο βόλεϊ, Μαρία Βαγενά, η οποία αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υποβιβαστεί η ομάδα στην Α2.

 

«Βγήκε η απόφαση από τον ΑΣΕΑΔ που δεν έκανε δεκτή τη προσφυγή του Ηρακλή για τον υποβιβασμό. Όμως όλοι στέκονται στην απόφαση, αλλά η ουσία της υπόθεσης θα κριθεί στο διοικητικό εφετείο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδικαστεί. Χάσαμε μια μάχη αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Ήταν σχεδόν αναμενόμενο, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει η ιστορία για τον Ηρακλή. Ουσιαστικά, αυτή η πειθαρχική ποινή που υποβλήθηκε ο Ηρακλής μέσω του πειθαρχικού οργάνου ήταν αναγκαία συνέπεια.

Αν δεν βρεθεί ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, κάποια στιγμή οι νομικές διαδικασίες σταματάνε. Όμως όταν μιλάμε για ένα βαθύ πρόβλημα, δεν θα σωθεί την επόμενη φορά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλοι οι φορείς πρέπει να συνδράμουν για να βρεθεί λύση. Δεν είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζει μόνο ο Ηρακλής, αργότερα θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Το νούμερο που οφείλει ο Ηρακλής είναι πλασματικό, με τις προσαυξήσεις.

Το ότι υπάρχουν βέβαια ευθύνες από προηγούμενες διοικήσεις και κάποια λάθη είναι δεδομένο. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κοιτάξουμε το πρόβλημα στο βάθος. Σίγουρα θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, ίσως κι ένας υποβιβασμός να βοηθήσει. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά είναι μια οριακή στιγμή που πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Εξετάζεται από τη διοίκηση να εξαγοραστεί κάποιο ΑΦΜ, αλλά θα το κοιτάξει η διοίκηση που θα δει διεξοδικά όλες τις παραμέτρους. Χρειάζεται εκ των βάθρων ανανέωση. Υπάρχει τόσος κόσμος που στηρίζει τον Ηρακλή, σίγουρα πρέπει να το σκεφτόμαστε κι αυτό».

Most Popular

To Top