Μπάσκετ Ηρακλής

Θέλουν δύο, αλλά δεν βιάζονται

iraklis basketΣτον Ηρακλή δεν βιάζονται πλέον μετά τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης που έγιναν. Θέλουν ακόμη δύο παίκτες, έναν «άσο» και έναν «πάουερ φόργουορντ», όμως αν και έχουν βολιδοσκοπήσει παίκτες, δε βιάζονται στις κρούσεις τους. Είναι γνωστό ότι έχουν «κεντράρει» στο πρόσωπο του Κώστα Μπεχλιβάνη τον ‘άσο» που θέλουν, όμως ο έμπειρος γκαρντ περιμένει πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας (ίσως τον Ερμή Λαγκαδά), ενώ είναι δεδομένο ότι μεγαλύτερη κατηγορία επιλέγει και ο Γιάννης Καραγκιολίδης που θα πάει στη Νίκη Βόλου που παίζει στην Α2.

 

Παρ’ όλα αυτά δεν βιάζονται γιατί γνωρίζουν ότι η «αγορά» ακόμη έχει πολύ χρόνο για να «ζωντανέψει» και οι επιλογές ακόμη είναι πάρα πολλές. Έχουν στο μυαλό τους αυτό που θέλουν, όμως δε θα το δημοσιοποιήσουν, για ευνόητους λόγους. Παράλληλα δε θέλουν να δίνουν πλέον «τροφή» σε διάφορους μάνατζερ ή ομάδες να «διαφημίζουν» παίκτες που ουδέποτε ενδιέφεραν.

Εντός των ημερών θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς, υπεύθυνος για τα οποία θα είναι ο Σταύρος Ποιμενίδης. Ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της εβδομάδας και όπως έχουμε γράψει θα κοστίζουν από 30 ως 100 ευρώ.

Most Popular

To Top