Πόλο

Γκαγκασούλης: «Στόχος μας τα πλει οφ»

Ο μεγαλύτερος παίκτης του Ηρακλή, ο πιο έμπειρος κι ο αρχηγός της ομάδας

Θάνος Γκαγκασούλης, μίλησε για το δεύτερο γύρο αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα του στην Αθήνα, στο πλαίσιο της μεγάλης μάχης που δίνεται φέτος για την άνοδο ισχυρών κι ιστορικών συλλόγων από την Α2 κατηγορία στα «μεγάλα σαλόνια».

«Η ομάδα έχει πάντα υψηλούς στόχους γιατί είναι ιστορική στον χώρο του πόλο», τόνισε αρχικά ο αρχηγός των «κυανόλευκων» και συμπλήρωσε: «Αναχωρούμε  σήμερα το μεσημέρι για την Αθήνα κι εκεί θα δώσουμε τέσσερα σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει με αντίπαλο τον Εθνικό κι ανάμεσα στους δύο αγώνες με τον ΟΦΗ (σ.σ.: μια και ο κρητικός σύλλογος δεν πήρε μέρος στον πρώτο γύρο, από τη στιγμή που οι πολίστες του δεν είχαν πισίνα να προπονηθούν) μεσολαβεί η αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό».

Ακόμα ο Θάνος Γκαγκασούλης έθεσε ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών, λέγοντας ότι «η δυναμικότητά μας είναι τέτοια που θα περάσουμε στα πλέι οφ. Είναι αναγκαίο να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να καταφέρουμε να φθάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε στην ομάδα. Ο Ηρακλής έχει ένα αμάλγαμα έμπειρων και πιο νεαρών παικτών και στόχος δικός μας, των πιο έμπειρων, είναι σύντομα να τους παραδώσουμε τη σκυτάλη».

Most Popular

To Top