Βόλει Ηρακλής

«Ψάχνεται» για Άρη ο Μίκουλα

Ο Μάρεκ Μίκουλα αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή μετά από δική του πρωτοβουλία, αφού ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του μιας και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, ο Μίκουλα δε συμμετείχε χθες στην προπόνηση, αλλά πήγε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, προκειμένου να υπογραφεί η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Το ερώτημα είναι πώς σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το πρωτάθλημα και ενώ η ομάδα του Αντρέι Κράβαρικ παίζει με τη Νίκη Αιγινίου πως πάρθηκε η απόφαση να φύγει με «ελευθέρας» ο παίκτης. Είναι γεγονός ότι δεν είχε προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά έχοντας ακόμη δέκα ματς στη σεζόν οποιαδήποτε απώλεια μειώνει σημαντικά τις λύσεις της τεχνικής ηγεσίας. Θα μπορούσε, λένε κάποιοι φίλοι του Ηρακλή, να μείνει έστω για τον αγώνα με τη Νίκη και να φύγει μετά! Το βέβαιο είναι, πάντως, ότι ο παίκτης αποτελεί παρελθόν.

Πάντως ο Μίκουλα προσπάθησε να αναζητήσει άλλη ελληνική ομάδα και απευθυνθηκε στον Άρη. Φαίνεται όμως ότι είναι δυσκολο να συμβεί αυτό από την στιγμή που και οι κιτρινόμαυροι έχουν οικονομικές δυσκολίες

Most Popular

To Top