Μπάσκετ Ηρακλής

Πρώτος στη βαθμολογία , πρώτος και στους τραυματισμούς!

Πρώτος στη βαθμολογία , πρώτος και στους τραυματισμούς!Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που σχεδιάστηκε με έναν και μοναδικό σκοπό τον πρωταθλητισμό. Το καλοκαίρι επιλέχθηκε ο Θωμάς Κωστόπουλος στην τεχνική ηγεσία με άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Βατό

αλλά όσο καλός και να είναι  ο προπονητής της ομάδας η έλλειψη άδειας προπονητή προκαλεί προβλήματα και στον ίδιο, αλλά δίνει και στον κάθε ένα το δικαίωμα να απειλεί με ενστάσεις, πράγμα καθόλου θεμιτό.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι έστω και με αυτήν την δυσλειτουργία ο Θωμάς Κωστόπουλος και  ο Δημήτρης Βατός έχουν πρώτο τον Ηρακλή και με δεδομένο ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 2 εύκολα εντός έδρας παιχνίδια στην έδρα του και θα προσθέσει ακόμη 2 νίκες.

Ο Γιάννης Δαμαλής ήταν το τελευταίο θύμα της κακοτυχίας στους τραυματισμούς και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πολύ σοβαρό τραυματισμό. Άπαντες εύχονται ταχεία ανάρρωση στον νεαρό παίκτη, που τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση και οι πρώτες εικόνες της μαγνητικής δείχνουν ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ένας γύρος γεμάτος τραυματισμούς είναι ο πρώτος για τον Ηρακλή. Έχουμε και λέμε:Τοπούζης, Μπεχλιβάνης, Πασαλίδης, Σαμαράς,Ζεχερλής, Νεοφυτίδης, Μασλαρινός, πιο σοβαρά από όλους ο Νεοφυτίδης και τελευταίος πιο άτυχος ο Γιάννης Δαμαλής.

Το θετικό είναι ότι στον Ηρακλή πάνω από όλα είναι οικογένεια και  πολλά οφείλονται  στην παρουσία του Χρήστου Χρηστίδη. Τέλος, ο κόσμος δείχνει ότι είναι κοντά στο τμήμα του μπάσκετ, αλλά δε μπορεί για ότι γίνεται σε αναμέτρηση του Ηρακλή να φταίνε οι «κυανόλευκοι»…

Πηγη basketplus. gr

Most Popular

To Top