Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Προκλήσεις, επεισόδια και καταγγελίες (Video)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ γιαννιτσα- ΗρακλήςΜε επεισόδια σημαδεύτηκε η «φιλική» αναμέτρηση του Ηρακλή με τα Γιαννιτσά , καθώς για αρκετή ώρα υπήρχαν συμπλοκές .

 

Πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας φάνηκε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Καταρχήν τα εισιτήρια που υπήρχαν ήταν «στοκ» από το προηγούμενο πρωτάθλημα και έγραφαν Γιαννιτσά- Επανομή, Γιαννιτσά – Ψαχνά και στην θέση της φιλοξενούμενης ομάδας είχαν βάλει σβυστικό. Η τιμή τους ήταν δέκα ευρώ !   αλλά δεν σταμάτησαν σε αυτό το σημείο. Όταν έφτασαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή , κλείδωσαν τις πόρτες και τελικά τους είπαν ότι κοστίζουν 5 ευρώ.

Έτσι οι φίλαθλοι των κυανόλευκων μπήκαν στο γήπεδο και όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι το 82 ΄ της αναμέτρησης. Κάποιοι μεμονωμένοι φίλαθλοι των γηπεδούχων βλέποντας ότι έχανε η ομάδα τους άρχισαν να βρίζουν τους φιλάθλους του Ηρακλή και να κάνουν λόγο και για την πιθανή ψηφοφορία που θα κρίνει το μέλλον των κυανόλευκων.

Δεν άργησε και πολύ να ανάψουν τα αίματα και υπήρξε σύρραξη στην κερκίδα. Για δέκα περίπου λεπτά υπήρξαν συμπλοκές και στην συνέχεια εκτονώθηκε η κατάσταση.

Αυτά όμως που ακολούθησαν   έξω από τα αποδυτήρια των γηπεδούχων δείχνουν και τις διαθέσεις που υπήρχαν πριν και μετά τον αγώνα.

Ο πρόεδρος των Γιαννιτσών φώναζε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Ηρακλή, όσο χρήματα και αν πάρει και θα πρέπει ο Ηρακλής να παίξει στην Δ΄ Εθνική.   Ένας άλλος «κύριος» έλεγε ότι έπρεπε να φέρουν τους παοκτζηδες   που έχουν σύνδεσμο στα Γιαννιτσά. Κάποιος άλλος από την διοίκηση έκανε λόγο για το ΑΦΜ του Ηρακλή και φυσικά το υβρεολόγιο ήταν ακατάσχετο .

{youtube}9SLwaVusqBA {/youtube}
{youtube} qYir1d_4VB4 {/youtube}
{youtube}XZcddhkU8zs  {/youtube}

Most Popular

To Top