Μπάσκετ Ηρακλής

Προκαλούν και απειλούν οι παίκτες του Αιγάλεω!

Με προκλήσεις και απειλές για τον αγώνα του δευτέρου γύρου «απάντησαν» οι παίκτες του Αιγάλεω στους «ποντικούς» που λένε ότι μπήκαν στα αποδυτήρια τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα τους με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Ο Νίκος Μίχαλος και ο Χριστόφορος Καράβολας έγραψαν απίστευτα πράγματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook, μετά την κλοπή χρημάτων απ’ τα αποδυτήρια του Αιγάλεω χθες. Σαφώς – η κλοπή, εφ’ όσον έγινε, αφού αναζητούμε αν έγινε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία ή αν ενημερώθηκαν οι γηπεδούχοι – είναι ένα απαράδεκτο γεγονός που δείχνει την «γύμνια» των μέτρων τάξης του αγώνα. Το ζήτημα είναι κάτι που πρέπει προσεκτικά να εξετάσει η διοίκηση του Ηρακλή, καθώς δεν τιμά τον σύλλογο να καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενες ομάδες κλοπές απ’ τα αποδυτήρια. 
 
Αυτό δεν νομιμοποιεί, φυσικά, τους δύο αθλητές του Αιγάλεω, που δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά του… μπασκετικού κόσμου, ή γενικότερα, αν ανατρέξουμε στο παρελθόν τους, να βρίζουν και να απειλούν ενόψει του αγώνα του δευτέρου γύρου. 
 
Εμείς αναφέρουμε το γεγονός και μάλιστα τονίζουμε και το ότι κάποιοι… Θεσσαλονικείς προσέτρεξαν να κάνουν… like σε αυτές τις απειλές, όπως και ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟ και του Άρη, Χρήστος Μυριούνης, που ψάχνει και… δουλειά για να γίνει προπονητής σε… ομάδα! Ωραία παιδαγωγική αντίληψη θα περάσεις στα παιδιά κύριε Μυριούνη. 
 
Ο Ηρακλής οφείλει να «ξυπνήσει» παραγοντικά, γιατί δε βλέπει φαίνεται τι πάει να δημιουργηθεί κατά της ομάδας κι ενώ το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας έκανε λόγο για εύνοια της διαιτησίας στον Ηρακλή σε… όλους τους αγώνες και αυτό πέρασε αναπάντητο, ενώ τώρα αντίπαλοι παίκτες απειλούν την ομάδα (και από κάτω στα σχόλια διάφοροι τυχάρπαστοι γράφουν για χειροβομβίδες κτλ!). Μπορεί ο Χρήστος Χρηστίδης να είναι – όντως – μόνος ή με ελάχιστη βοήθεια παραγοντικά, μπορεί ο Ηρακλής γενικά παραγοντικά να χωλαίνει εδώ και χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να περνούν αυτά έτσι. Τόσες ενέργειες μπορούν βάσει των κανονισμών και των νόμων του κράτους να γίνουν, δε θα πούμε εμείς τι να γίνει. 
 
Επικοινωνιακά ο Ηρακλής καθημερινά δέχεται ήττες, είναι ανύπαρκτος στο μπασκετικό στερέωμα τις τελευταίες εβδομάδες, παρά το ότι κερδίζει η ομάδα, και αυτό φαίνεται και απ’ την προσέλευση του κόσμου. Δε γίνεται να συμπέφτουν οι αγώνες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και να μη γίνεται κάτι για να αλλάξει η ώρα.  
 ΥΓ. Το θέμα της κλοπής στα αποδυτήρια, αν αυτή έγινε, οφείλει να αντιμετωπιστεί προσεκτικά. Και με υπευθυνότητα… 

Most Popular

To Top