Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο καθένας κρίνεται απο τις επιλογές του

Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες οι κυανόλευκοι έχουν προσεγγίσει αρκετούς παίκτες προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσεις τους και στην συνέχεια να αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την απόκτηση τους.

 

Οι συζητήσεις με τους παίκτες δεν σημαίνει αυτόματα ότι και το ενδιαφέρον είναι απόλυτο ή θα πρέπει να μπουν σε μια διαδικασία πλειστηριασμού. Αρκετοί από αυτούς έθεσαν ως προϋπόθεση να παίξει η ομάδα στην Β΄ Εθνική. 

Η αλήθεια είναι ότι σε περίπτωση που ο Ηρακλής καταφέρει να παίξει στην Β΄ Εθνική , τότε θα υπάρχουν ουρές έξω από την Μίκρα με παίκτες και μάνατζερ που θα τους προτείνουν. Απλά ορισμένοι «πατούν»  πάνω στο ενδιαφέρον του Ηρακλή και συζητούν με άλλες ομάδες  για να πάρουν ένα συμβόλαιο.

Ηδη 3-4 περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί και αυτό έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ηρακλής όμως έχει μια διαφορά από όλες τις άλλες ομάδες – με ελάχιστες εξαιρέσεις- . ΠΛΗΡΩΝΕΙ  και μάλιστα πληρώνει και προκαταβολικά.

Έχει μια δυναμική  από τον κόσμο του που διψάει για ποδόσφαιρο, δεν έχει οφειλές και μόνο καλύτερο μπορεί να είναι είναι  μέλλον του σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται. Ο Ηρακλής θα υπάρχει και μάλιστα θα είναι ενισχυμένος  και δεν θα μπει σε διαδικασίες  που θα τον αναγκάζουν  να παίρνονται βιαστικές αποφάσεις.

Most Popular

To Top