Βόλει Ηρακλής

«Ο Ηρακλής συνεχίζει την αντεπίθεση»

Οι παράγοντες και οι χορηγοί που στηρίζουν την ομάδα του Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση όπου χαρακτηρίζουν φαρσοκωμωδία την αποβολή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα, κάνουν επίθεση σε ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ και υπόσχονται να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα .
Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Η χθεσινή (17/01) απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να υποβιβάσει την ομάδα βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ στην Α2 κατηγορία από τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν είναι τίποτα άλλο από μία ακόμη σελίδα της φαρσοκωμωδίας που διαδραματίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς, οι χορηγοί του τμήματος βόλεϊ δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση…

καθώς ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ μπήκε στο στόχαστρο τους τελευταίους μήνες. Δεν μας πτοεί καμία τέτοιου είδους απόφαση αφού στόχος μας είναι η ομάδα που κατέκτησε πρωταθλήματα, κύπελλα, σούπερ καπ και έδωσε το παρόν στους τελικούς του champions league να επιστρέψει στη φυσική της θέση.Στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δεν θα αφήσουμε σε καμία περίπτωση την ομάδα μόνη της, γι’ αυτό να είναι σίγουροι τόσο στη Λίγκα όσο και στην ΕΟΠΕ που έχουν δώσει το στίγμα πως για όλα τα κακά του αθλήματος ευθύνεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Η απάντησή μας είναι πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχίσει με τη δυναμική που διαθέτει να μάχεται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων για τον έναν και μοναδικό στόχο. Την επιστροφή στη θέση που του αξίζει και του αρμόζει όσο κι αν ορισμένοι έχουν στοχεύσει στο αντίθετο.

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα πρέπει να γνωρίζουν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ κι αυτό όπως φάνηκε δεν άρεσε στα κέντρα των αποφάσεων. Το Σάββατο η Μίκρα θα είναι μια έδρα που δεν θα έχουν ξανασυναντήσει. Η ομάδα θα κερδίσει τη Λαμία στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα εκεί που πρέπει. Για να το καταλάβουν κι εκείνοι που δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο ΗΡΑΚΛΗ όσοι κι αν τον πολέμησαν στο τέλος εκτέθηκαν.

Με τιμή οι χορηγοί του τμήματος βόλεϊ

Ημιονίδης, Γαλιώνης, Eurolamp, Magic Christmas

Most Popular

To Top