Μπάσκετ Ηρακλής

O Μουλάκης blogάρει για το μπάσκετ

Για τα προβλήματα του Ελληνικού Μπάσκετ αλλά και για την προσπάθεια του Ηρακλή γράφει στο blog του ο Βασίλης Μουλάκης, που φέτος ενισχύει τους «κυανόλευκους». Ο έμπειρος γκαρντ στο «εισαγωγικό» του «σημείωμα» στο νέο μπασκετικό site www.basketplus.gr τονίζει ότι θα αναφέρει τα καλά και τα κακά του αθλήματος, με τις εμπειρίες που έχει τόσα χρόνια στα γήπεδα του μπάσκετ.

Ο Μουλάκης είναι απ’ τις «παλιές καραβάνες» στις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει παίξει σχεδόν σε… όλες και με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον κάθε φίλαθλο να καταλάβει υπό ποιες συνθήκες αγωνίζονται και προσπαθούν οι παίκτες και οι προπονητές, όχι μόνο του Ηρακλή, αλλά όλων των ομάδων, απ’ την Α1 ως την πιο χαμηλή κατηγορία των περιφερειακών πρωταθλημάτων.

 

Γράφει στο πρώτο του σημείωμα ο εξ Ελευθερούπολης γκαρντ: «Θα ήθελα πρώτα απο όλα να συγχαρώ  τα παιδιά γι’αυτην τους την προσπάθεια η οποία γίνεται σε μια χρονική στιγμη πολυ κακή για το άθλημα. Νομίζω οτι είναι η χειρότερη χρόνια τουλάχιστον απο όσες έχω βιώσει εγώ σαν παίχτης. Παρόλα αυτά είναι και δική μου επιθυμία να βοηθήσω ώστε όλοι μαζί με σωστές και καλοπροαίρετες κριτικές και παρατηρήσεις να προσπαθήσουμε για την άνοδο του μπάσκετ που όλοι μας τόσο πολύ αγαπάμε. Στόχος δικός μου θα είναι να προσπαθήσω να σας μεταφέρω την οπτική των αθλητών σε όλα αυτά που αφορούν το μπάσκετ!! Καλή μας αρχή!»

Το λινκ του blog του αθλητή του ΗΡΑΚΛΗ είναι:

http://basketplus.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=677:%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84

 

 

 

Most Popular

To Top