Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Μόνο στην Ελλάδα αυτά»

Ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς που αποκάλυψε πως υπάρχει μεταγραφή προ των πυλών, ενώ άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Μπάμπα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Τα παιδιά έδειξαν αρκετά πράγματα. Αυτή η νίκη μετράει για να πάρουν τα πάνω τους οι παίκτες. Δεν περίμενα στα προηγούμενα φιλικά να κάνουμε καλές εμφανίσεις και αυτό λόγω των δυνατών προπονήσεων που κάναμε στην προετοιμασία. Ξέραμε ποτέ θα είμαστε έτοιμοι και την εικόνα που δείξαμε σήμερα θέλουμε να έχουμε στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά.

Για το αν βοηθάν τα ανοιχτά γήπεδα: «Παίζει ρόλο και αυτό. Ο Θεός μας βοήθησε και με τη βροχή σήμερα, αλλά όπως και να έχει χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση στην άμυνα και στο τέρμα, για να μην δεχόμαστε γκολ από αυτές τις 3-4 εύκαιρες που κάνουν οι αντίπαλοι».

Για τον Μπάμπα: «Άφησε πολύ καλή εικόνα και έχω δώσει το πράσινο φως για να τελειώνουμε με τη μεταγραφή του».

Για τον Καμπάνο: «Είναι δύσκολο να κρίνεις με τη μια φορά αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε και μακάρι να βρούμε μια άλλη λύση».

Για τον Σίμιτς: «Ότι έγινε έγινε… Είναι κάλος παίκτης και του εύχομαι καλή συνεχεία, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις ο παίκτης πρέπει να έχει δυνατό χαρακτήρα ακόμα και αν κάνει λάθος ο προπονητής».

Αν κλείνει κάποια μεταγραφή: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε επαφές με ένα παίκτη για την επίθεση που μπορεί να παίξει και στα άκρα και ελπίζουμε να τελειώσει θετικά αυτή η υπόθεση».

Για τους 2 ομίλους στη Football League: «Aυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Μόνο στην Ελλάδα βλέπουμε ο πρωταθλητής να μην ανεβαίνει απευθείας. Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η τελική απόφαση, αλλά όπως και να έχει εμείς καλούμαστε να είμαστε έτοιμοι».

Για τον Ονουάτσι: «Είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Έχασε μια εβδομάδα λόγω του τραυματισμού του και πιο πολύ ήθελα να τον βοηθήσω στην ψυχολογία».

Most Popular

To Top