Μπάσκετ Ηρακλής

«Μην ασχολείστε με τον Ηρακλή»

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για την καταπληκτική εμφάνιση και την νίκη απέναντι σε μια μαχητική ομάδα όπως είναι το Στρατώνι.

Όταν δουλεύεις καλά φαίνεται στο γήπεδο και η ομάδα μας έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος. Όντας τραυματίας δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ήθελα αλλά απόλαυσα πραγματικά τους συμπαίκτες μου να παίζουν μπάσκετ μεγαλύτερης κατηγορίας από τους αντιπάλους μας. Την επόμενη εβδομάδα ο αγώνας με αντίπαλο τον Ιωνικό είναι από τα δύσκολα ματς που κρύβουν αρκετές παγίδες αλλά θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για να επιβεβαιώσουμε την θέση μας.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Ηρακλή με σκοπιμότητες… Σταματήστε να ασχολείστε με την διαιτησία, γιατί τα video των αγώνων είναι σε διάθεση οποιουδήποτε έχει την αντίθετη άποψη. Σταματήστε να ασχολείστε με τον προπονητή μας, που είναι ένα νεαρό παλικάρι, που δουλεύει με φοβερή για την ηλικία του συνέπεια και με τρομερή όρεξη και περιμένει κάποια χρόνια να γίνει η σχολή για να πάρει το δίπλωμα του. Σταματήστε να ασχολείστε με τον Ηρακλή γιατί η θέση του δεν είναι εδώ και το επιβεβαιώνει και βαθμολογικά και αγωνιστικά.

Κοιτάξτε λίγο τις ομάδες σας γιατί μόνο έτσι θα προοδεύσετε… Μπράβο και πάλι σε όλους τους συμπαίκτες μου που είναι παλικάρια και με χαροποίησαν ιδιαίτερα σήμερα.
       Δημήτρης Μασλαρινός  #7

Most Popular

To Top