Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Λύσσαξαν» γιατί παίζει ο Ηρακλής στη Β΄

Ο «πόλεμος» ορισμένων ΜΜΕ για να μην παίξουν στη Β΄ κατηγορία Ηρακλής, Καβάλα και Βόλος ήταν φανερός. Από Αθήνα, αλλά και Θεσσαλονίκη…

 

http://arenapress.blogspot.gr

εκφράζονταν αντιρρήσεις και το «παιχνίδι» αυτό το έπαιζαν (με τη θέλησή τους φυσικά) και κάποιοι δημοσιογράφοι της πλάκας, που έχουν μείνει αλώβητοι και βγήκαν από τα «καβούκια» τους, επειδή απουσιάζουν κάποια άτομα από τα ερτζιανά (επανέρχονται σύντομα).  «Λύσαξαν» λοιπόν, επειδή ξεφτιλίστηκαν με το αναφερουν συνεχώς ότι «δεν πρόκειται να παίξει ο Ηρακλής στη Β΄ κατηγορία» και προσπαθούν καθημερινά να «σπιλώνουν» αυτή την απόφαση, που είναι της ΕΠΟ και κανενός άλλου.

Η πολύ καλή τακτική του Γιάννη Ιωαννίδη, που είναι άνθρωπος του αθλητισμού και φυσικά έβαλε τη σφραγίδα του σ΄ αυτή την απόφαση, έφερε αποτελέσματα και «δεν άνοιξε ρουθούνι», μετά από μια πολύ σκληρή μάχη στα παρασκήνια του ποδοσφαίρου. Πολύ σύντομα που θα ακούτε στα ερτζιανά της πόλης κάποιες γνωστές φωνές, θα μάθετε και όλη την αλήθεια για το θέμα. Προς το παρόν κλείστε τα αυτιά σας οι φίλοι του Ηρακλή και στηρίξτε την ομάδα σας.

Most Popular

To Top