Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κρίνεται το μέλλον του ΓΣ

Καθοριστική  είναι  η σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής.

Στον Ερασιτέχνη κάνουν λόγο για την τεράστια αναγκαιότητα μαζικής προσέλευσης των μελών και του κόσμου σήμερα το απόγευμα (19:00) στο Κατσάνειο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Στόχος μέσα από τη σημερινή συνέλευση είναι να βρεθεί διοικητικό σχήμα που θα διαδεχθεί το προηγούμενο κι έπειτα από την παραίτηση του μέχρι πρότινος Δ.Σ. μέσα από τη συνέλευση. Από τη στιγμή που θα βρεθεί Δ.Σ. ο σύλλογος θα προχωρήσει στη διενέργεια εκλογών, εφόσον υπάρξει εκ νέου πρόθεση να «κατέβει» κάποιο κοινό ψηφοδέλτιο. Αν και τότε δεν προκύψει διοίκηση το επόμενο βήμα θα είναι -για δεύτερη φορά στην ιστορία- ο ορισμός διοίκησης από το Πρωτοδικείο.

 

Στο «φλέγον» ζήτημα της συγκέντρωσης του απαραίτητου ποσού των 150.000 που είχε μεταφερθεί στην τελευταία, Τακτική, Γενική Συνέλευση, ήδη ο κόσμος έχει ανταποκριθεί θετικά και το ποσό αυτό που υπολείπεται έχει μειωθεί, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται ακόμη. Άλλωστε στόχος είναι να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να υποβάλλει ο Γ.Σ. φορολογικές δηλώσεις. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας από την πλευρά του κόσμου θα γίνει γνωστό σήμερα στο Κατσάνειο.

Σχετικά με τις εκλογές, ο Γ.Σ. στην ανακοίνωσή του είχε επισημάνει πως: «Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν μέχρι και 10 λεπτά πριν την έκτακτη γενική συνέλευση». Παράλληλα στα μέσα Ιουνίου, στο διάστημα 15-20 του ερχόμενου μήνα, οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να υποβάλλουν έγγραφα στην Ε.Ε.Α..

Most Popular

To Top