Βόλει Ηρακλής

Κράβαρικ : «Η μπάλα είναι στρόγγυλη»

Oπροπονητής του ανδρικού τμήματος βόλεϊ, Αντρέι Κράβαρικ μίλησε για το finalfour του κυπέλλου βόλεϊ και την κλήρωση των ημιτελικών που η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ θα τεθεί αντιμέτωπη με το Φοίνικα Σύρου:

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει και πάλι ο σύλλογος από ένα Κύπελλο, αλλά
ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα μπορούσαμε φέτος να κάνουμε κάτι τέτοιο. Όχι ότι δεν το θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε, αφού έχουμε μπροστά μας 20 μέρες για τους αγώνες και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες», είπε ο τεχνικός του Ηρακλή και παραδέχθηκε πως μόλις έμαθε το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Στο μυαλό μου ήρθε ο προημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, όπου είχαμε χάσει δύο φορές, αλλά τους κερδίσαμε. Τώρα όμως όλοι ξέρουνε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό καλό βόλεϊ και θα είναι προετοιμασμένοι. Ωστόσο όπως έχω πει πολλές φορές, η μπάλα είναι στρογγυλή κι αν δεν δουλέψεις μέσα στο μέσα στο γήπεδο δεν κερδίζεις κανέναν…»

Για τον Μπότσο η παρουσία της ομάδας στο final 4 «είναι ένα δώρο, το οποίο δεν περιμέναμε, αφού στο μυαλό μας είναι η παραμονή. Εμείς θα πάμε χωρίς άγχος γιατί η παρουσία μας εκεί είναι μεγάλη επιτυχία και είμαστε η μοναδική εκπρόσωπος της Θεσσαλονίκης αφού έμειναν έξω ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης που παλεύουν να μπουν στην τετράδα. Γενικά έχουμε μια δύσκολη χρονιά, αλλά αν ξεπεράσουμε κάποια άμεσα προβλήματα τότε θα μπορούμε να μιλάμε για καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Most Popular

To Top