Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το iraklis1908.gr σας μεταφέρει απο την Αθήνα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ

Το iraklis1908.gr βρισκεται στο Γουδή προκειμένου να σας μεταφερει άμεσα όσα θα συμβούν αναφορικά με το μέλλον  του Ηρακλή.

10.02 Η κυανόλευκη αποστολή έχει φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ. Αποτελείται από τους κ.κ. Παπαδόπουλο, Ελευθεριάδη, Μανίκα και Ασφαλτίδη. 

10.04 Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και αντιπροσωπεία τόσο της Καβάλας όσο και του Ολυμπιακού Βόλου. Οι πλευρές των τριών ομάδων είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση πριν πάρουν σειρά για τα διαδοχικά ραντεβού που θα ακολουθήσουν.

Στον ΗΡΑΚΛΗ υπάρχει αισιοδοξία για την αίσια έκβαση της υπόθεσης και δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να την αφήσουν στην τύχη της. Θα περιμένουν μέχρι την οριστική δικαίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

10.55 Στην αίθουσα συνεδριάσεων έφτασε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος

11.10 Έχει ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΕΠΟ και το θέμα του Ηρακλή και των υπολοίπων δύο ομάδων έχει τοποθετηθεί στα υπόλοιπα θέματα του Δ.Σ. 

12.20 

Το θέμα της επιστροφής του ΗΡΑΚΛΗ και των υπολοίπων δύο ομάδων στη Football League συζητήθηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος: «Εύχομαι να υπάρχει η δυνατότητα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση. Στη συνέχεια το λόγο πήραν κι άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Με τα λεγόμενά τους άλλοι τάχθηκαν υπέρ της συμμετοχής στη FootBall League και άλλοι όχι. Υπήρχαν δηλαδή και αντίθετες φωνές που δεν επιθυμούν να γίνει κάτι τέτοιο.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Κουρίδης. Μετέφερε σε όλους πως για να συμβεί κάτι τέτοιο (συμμετοχή ΗΡΑΚΛΗ, Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Football League) θα πρέπει να υπάρχει ομόφωνη απόφαση από τις εμπλεκόμενες ομάδες που αγωνίζονται στις τρις κατηγορίες. Να αποφασίσουν θετικά όλες οι ομάδες της Super League, FootBalla League και Football league II.

 

Με αυτά τα δεδομένα φαίνεται να κολλάει το θέμα κυρίως από την πλευρά της Super League που δεν επιθυμεί την επόμενη σεζόν αύξηση των ομάδων σε 18. Το Δ.Σ. συνεχίζεται,  ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποχώρησε προσωρινά και θα επιστρέψει σε μισή ώρα χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει συνέχεια και πάλι στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ. 

13.15 Συνεχίζεται το Δ.Σ. της ΕΠΟ χωρίς την παρουσία του Σοφοκλή Πιλάβιου που δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην αίθουσα. Υπάρχει ένταση μέσα στην αίθουσα με τις φωνές να ακούγονται μέχρι τον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων. Προς το παρόν η συζήτηση δεν έχει επιστρέψει στην περίπτωση του ΗΡΑΚΛΗ.

13.20 Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέστρεψε στην αίθουσα που πραγματοποιείται το Δ.Σ. 

14.00 Ο Κουρίδης μία μπαίνει μία βγαίνει από την αίθουσα συνεδριάσεων, προφανώς για να παίρνει «καθαρό» αέρα στον προαύλιο χώρο της ΕΠΟ συνομιλώντας παράλληλα με τους παράγοντες που είναι εκτός αιθούσης.

15.00 Η τελευταία εξέλιξη – σενάριο που προκύπτει πλέον από τα γραφεία της ΕΠΟ και κλείνει εδώ η λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από την Αθήνα θέλει τις τέσσερις πλευρές (ΕΠΟ, Ένωση Β&Γ Εθνικής, Super League και Πολιτεία) να κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Να συζητήσουν εκ νέου το θέμα της συμμετοχής του ΗΡΑΚΛΗ στη Football League ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με τα ανάλογα ανταλλάγματα. Παράλληλα να υπάρξουν εκατέρωθεν δεσμεύσεις πως δεν θα υπάρξουν στην πορεία προβλήματα από ομάδες που θα αντιδράσουν με οποιοδήποτε τρόπο βάζοντας τροχοπέδη σε αυτή την κίνηση.

Most Popular

To Top