Βόλει Ηρακλής

Απίστευτος προγραμματισμός απο την ΕΣΑΠ (ΝΕΟ)

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Σε περίπτωση που ο Ηρακλής προκριθεί στον τελικό , θα πρέπει να παίξει δυο διαδοχικές μέρες  κόντρα στην Σύρο στην Μίκρα!

 

Στην συνέχεια θα υπάρχουν δυο μέρες κενό και μετά πάλι σε δυο διαδοχικές μέρες θα είναι οι υπόλοιπες αναμετρήσεις εφόσον χρειαστούν στην Συρό !

Αν όντως ισχύει αυτή η πληροφορία που έχει διαρρεύσει από την ΕΣΑΠ , τότε πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπάρχει παρόμοιος προγραμματισμός για μια σειρά τελικών αγώνων.

Προέχει όμως αρχικά ο Ηρακλής να προκριθεί στον τελικό και στην συνέχεια θα δούμε αν οι φωστήρες του ελληνικού βόλεϊ  βάλουν δυο αγώνες σε δυο διαδοχικές μέρες για τους τελικούς της διοργάνωσης!

Πλήρης δικαίωση για το iraklis1908.gr καθως ανακοινώθηκε και επίσημα το πρόγραμμα των τελικών

Στις 20 Απριλίου θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός της Volleyleague, όπως ορίστηκε σήμερα.

Μετά από συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο Novasports, αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, οι οποίες έχουν ως εξής:

1ος αγώνας 20 Απριλίου
2ος αγώνας 21 Απριλίου
3ος αγώνας 24 Απριλίου
4ος αγώνας 25 Απριλίου (αν χρειαστεί)
5ος αγώνας 28 Απριλίου (αν χρειαστεί)

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πρώτοι αγώνες γίνονται στην έδρα της υψηλότερα βαθμολογικά ομάδας, οι δύο επόμενοι στην έδρα του άλλου φιναλίστ, ενώ αν χρειαστεί και 5ο παιχνίδι τότε θα διεξαχθεί και πάλι στην έδρα της υψηλότερης βαθμολογικά ομάδας.

Most Popular

To Top