Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παραιτήθηκε η διοίκηση εκλογές στις 28 Μαίου

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η γενική συνέλευση του ΓΣ  που θα ξεκαθαρίσει σημαντικά το τοπίο για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Το iraklis1908.gr θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις

«Κλείνει ο σύλλογος, αλλά δεν το καταλαβαίνει κανείς»

Ο Κώστας Τσιργογιάννης ξεκίνησε τον οικονομικό απολογισμό.

Υπάρχει μια λειψανδρία στο πάνελ, αφού ξεκινήσαμε 15 και μείναμε μόλις οκτώ. Έγινε για διάφορους λόγους που αποχώρησαν από τον ΓΣ. Υποβάλλουμε  και εμεις την παραίτηση μας στον σύλλογο. Δεν αποχωρούμε γιατί βαρεθήκαμε και θέλουμε να φύγουμε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μόνο οκτώ άτομα. Θα προκηρύξουμε εκλογές  στις 28 του μηνός και όποιος επιθυμεί μπορεί να κατεβάσει ένα υποψήφιο σχήμα. Αν δούμε τα υπάρχοντα μέλη ότι μπορούμε να συνεχίσουμε και θα έχουμε ανάλογη βοήθεια  θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.  Ο σύλλογος κλεινει το έχουμε πει και δεν το καταλαβαίνει κανένας . Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε  με μηδέν έσοδα , καθώς έτσι θα κλείνουν τα τμηματα

Καμία  βοήθεια

Αναζητήσαμε τους παλιότερους παράγοντες  αλλά δεν υπήρξε καμία βοήθεια. Μόνο ο κ. Μπαλακέρας έκανε μια προσφορά ύψους 300 ευρώ   αλλά ήταν εξευτελιστική και δεν την αποδεχτήκαμε. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά το θέμα είναι  τι κάνουμε  στην συνέχεια.

Δεν υπάρχει θέμα με ΑΦΜ

Το ΑΦΜ που υπάρχει και ακούγονται πολλά  είναι  αυτό που έγινε από την ομάδα βόλλει Α.Σ Ηρακλής. Αυτό είναι ένα ΑΦΜ ένα νέο σωματείο.  Δεν είναι λύση όμως αυτό.  Αν δεχόμαστε όλα τα τμηματα να ξεκινήσουν από τα κατώτερα τμηματα αυτό μπορει να γίνει. Για παραδειγμα το βόλλει θα πρέπει να πάει στα τοπικά πρωταθληματα.

«Γενναίες αποφάσεις»

Θα πρέπει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις . θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την επόμενη κίνηση σας. Την επόμενη εβδομάδα που θα κάνουμε συνέλευση ξανά θα το συζητήσουμε.  Η ακίνητη περιουσία θα πρέπει να μείνει στον Ηρακλή. Υπάρχει μια λύση  για αυτό το θέμα  

Κατά την διάρκεια της θητεία μας  τα έσοδα ηταν 327 χιλιάδες ευρω και τα έξοδα 323 χιλιάδες ευρω

Έχουμε μια πίεση από όλα τα τμήματα για την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε να τους δώσουμε όμως καμία απάντηση γιατί δεν έχουμε μια ξεκάθαρη λύση αυτή την στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου τόνισε: «Εγώ θέλω να πω δυο πράγματα. Το πρώτο που με ενοχλεί, είναι το γεγονός ότι εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι οφείλονται τόσα εκατομμύρια. Το θέμα αυτό πρέπει να λυθεί με την εφορία.

Αυτή τη στιγμή το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να βρούμε τρόπο για λειτουργήσει ο σύλλογος. Για το  βόλει που όλοι το αγαπάμε, το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις, για το πως μπορεί να παίξει και που. Θα γίνουν πολλά πράγματα, μπορεί να υπάρξει μετατροπή της Λίγκας σε ερασιτεχνική. Αυτά όμως θα τα δούμε στη συνέχεια.

Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε μια φόρμουλα με την εφορία να κρατήσουμε ανοιχτό τον ΓΣ. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ανοίξουν αυτές τις πόρτες.

Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προσεγγίσουμε. Όλα τα άλλα είναι μακροπρόθεσμα. Για την συγχώνευση έγινε μια αναφορά και εμείς το δέσαμε κόμπο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κρατήσουμε τον σύλλογο ανοιχτό και κακώς μπαίνουμε σε τέτοιες συζητήσεις’.

Κολύμπατζης  : » Να πάρουμε άλλο ΑΦΜ»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ βόλεϊ   κατέθεσε στην γενική συνέλευση πρόταση  προκειμένου.Να υπάρξει έγκριση για να κινηθεί αυτόνομα για την απόκτηση άλλου ΑΦΜ.

Συγκεκριμένα τόνισε :  «Έγκριση από την γενική συνέλευση να κάνει την διαδικασία συγχώνευσης με άλλον σύλλογο».

Αυτή την στιγμή ο Δημήτρης Κλιάτσης κάνει έναν αγωνιστικό απολογισμό των τμημάτων του συλλόγου.

Ο Απόστολος  Ζούρος  ξεκινησε με ένα μικρό διοικητικο απολογισμό λέγοντας :

 Είναι επιτυχία που αυτή την στιγμή υπάρχει Ηρακλής , έχοντας ξεκινήσει μια προσπάθεια τους τελευταίους έξι μήνες. Πετυχαμε να υπάρχει ποδοσφαιρικό τμήμα  στην Ηρακλή, η ομάδα ήταν στην Δ΄ Εθνική με νεαρούς παίκτες.  Αν μιλάμε αυτή την στιγμή ότι θα γίνει μια ΠΑΕ αυτή την στιγμή , νομίζω ότι  καταφέραμε.

Στον ΓΣ είχαμε ζητησει την οικονομική βοήθεια, αλλά η ανταπόκριση δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και αυτό που θέλαμε


19.19 Ξεκίνησε η γενική συνέλευση και εξελέγη πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ο Κώστας Τσιργογιάννης

 19.10 Δεν έχει ξεκίνησει ακόμα η διαδικασία της γενικής συνέλευσης.

19.05 Παρών  στην γενική συνέλευση και απο τα μέλη της διοίκησης του ποδοσφαιρικου τμηματος με επικεφαλής τον Θόδωρο Παπαδόπουλο  αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας βόλλει Θεόφιλος Κολύμπατζης

 18.30 Δεν υπήρξε η απαραίτητη  απαρτία στις 18.00 στην γενική συνέλευση  του ΓΣ  και έτσι οριστικά θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο ( ξενοδοχείο Capsis)  στις 19.00 με όσα μέλη δηλώσουν παρών.

Most Popular

To Top