Μπάσκετ Ηρακλής

Η απάντηση απο το Αιγάλεω

Με ανακοίνωση απάντησε το Αιγάλεω  στους κυανόλευκους ,  μετά την δική τους ανακοίνωση ρίχνοντας λάδι στην φωτιά, αλλά στο τέλος επιχειρείται μια προσπάθεια να ρίξουν τους τόνους.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω: «Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του φίλου σωματείου Γ.Σ. Ηρακλής, όπου οι παράγοντές του αμφισβητούν τις καταγγελίες των παικτών του Α.Ο. Αιγάλεω, για παραβίαση των αποδυτήριων καθώς και την κλοπή χρηματικού πόσου, στον μεταξύ μας αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή (18/11) στην έδρα του Ηρακλή. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητεί τις καταγγελίες των παικτών μας. Έγινε καταγγελία στην αστυνομία που παραβρισκόταν στο γήπεδο καθώς και στον φύλακα όπου χωρίς αμφιβολία διαπιστώθηκε η παραβίαση της πόρτας των αποδυτηρίων. Η σύσταση της αστυνομίας ήταν να καταθέσουμε μήνυση κατά αγνώστων. Μη θέλοντας να δώσουμε συνέχεια και λόγο του προχωρημένου της ώρας αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε σε καμία άλλη ενέργεια και για εμάς το θέμα είχε τελειώσει εκεί. Δυστυχώς, κύριοι διοικούντες του Ηρακλή, προφανώς είστε νεόκοποι και μάλλον ανιστόρητοι που δεν γνωρίζετε τη σχέση των σωματείων μας καθώς και των φιλάθλων μας εδώ και αρκετά χρόνια. Οι φίλαθλοί μας σε παρά πολλά αθλήματα παρακολουθούν μαζί τους αγώνες μέσα σε φίλαθλο πνεύμα, Θύρα 12 – ΠΑΠΑΦΗ έχουν δώσει δείγματα αθλητικής κουλτούρας. Αυτή την σχέση το σωματείο μας δεν έχει καμία διάθεση να δυναμιτίσει, οι ομάδες και οι φίλαθλοι είναι παντοτινοί οι παράγοντες περαστικοί.

 

Επίσης, θέλουμε να δηλώσουμε εκτός του περιστατικού της κλοπής, η φιλοξενία ήταν άψογη και θα την ανταποδώσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο στον β’ γύρο. Όλα τα υπόλοιπα περί δικαιολογίας ήττας, κακόβουλων δηλώσεων, ένταση για τον αγώνα του β’ γύρου, τα θεωρούμε επιεικώς απαράδεκτα και οφείλονται προφανώς σε παραγοντική απειρία. Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας πούμε ότι μια συγγνώμη θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα από την πολεμική ανακοίνωση που εκδώσατε. Για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν, καλό θα ήταν πάντως να κάνετε μια αλλαγή στην κλειδαριά των αποδυτήριων και να βάλετε καμία φάκα και ποντικοφάρμακο για τους «ποντικούς των αποδυτήριων». Ευχόμαστε καλή συνεχεία στο φίλο σωματείο του Ηρακλή και καλά μυαλά στους παράγοντές του».

Most Popular

To Top