Βόλει Ηρακλής

Ο Λίνεκερ και ο Ηρακλής

Ο Γκάρι Λίνεκέρ είχε πει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί. Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που παίζουν 6 εναντίον 6 και στο τέλος κερδίζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

 

Το τελευταίο διάστημα οι κυανόλευκοι έχουν βρεθεί πολλές φορές στην κόντρα με ομάδες  του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και με την ΕΣΑΠ. Αγωνιστικά η ομάδα με διαφορά είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος. Θα ήταν ίσως προτιμότερο να αφήσουν στην άκρη όσα γίνονται και όσα σκέφτονται να κάνουν και μέσα στο γήπεδο να δείξουν ποιος είναι πραγματικά ο βασιλιάς του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Ηρακλής έχει δίκαιο και επικαλείται την συμμετοχή του Τζιουμάκα στο τελικό του σχολικού πρωταθλήματος, αλλά θα ήταν περισσότερο ώριμο η ομάδα να είναι προσηλωμένη στον στόχο της.

Σήμερα στην Μίκρα θα πρέπει να «καθαρίσουν» τον αγώνα και να δώσουν απαντήσεις σε όλους με μια καλή απόδοση.

Στο τέλος της σεζόν θα υπάρχει χρόνος για να γίνει ταμείο και να φανεί ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι είναι οι εχθροί.

Μέχρι τότε όμως θα ήταν  φρονιμότερο να ασχοληθούν αποκλειστικά με τους αγώνες και όχι με άλλα θέματα που μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα και αρνητική εικόνα για τους «κυανόλευκους». Πάρτε το πρωτάθλημα και αυτό θα είναι η καλύτερη απάντηση.

Most Popular

To Top