Βόλει Ηρακλής

Final Four Κυπέλλου Ανδρών: Το φαβορί και οι… απρόβλεπτοι

Είναι τέσσερις παλιόφιλοι, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν πανηγυρίσει μαζί κατακτήσεις τίτλων όντας συμπαίκτες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά τώρα θα βρεθούν αντίπαλοι στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών.

Οι μεν Ανδρέας Ανδρεάδης, Παύλος Κουζούνης ως παίκτες του Ηρακλή κι οι δε Βασίλης Κουρνέτας, Ηλίας Λάππας ως παίκτες του Φοίνικα Σύρου, δίνουν τα… προγνωστικά τους στο

Ο Γηραιός για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στη διοργάνωση χωρίς να έχει τον τίτλο ενός εκ των φαβορί, αλλά οι δύο έμπειροι της ομάδας προειδοποιούν ότι δεν είναι χαμένοι από χέρι.

«Προσωπικά, αλλά πιστεύω και όλα τα παιδιά δεν το βλέπουμε ως απλή συμμετοχή. Αν δείξουμε το καλό πρόσωπο, όπως στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να πάμε στον τελικό, αλλά αν παίξουμε όπως κόντρα στον Μίλωνα δεν έχουμε καμία τύχη», είπε ο Ανδρεάδης και συμπλήρωσε ο Κουζούνης: «Είναι λίγο οξύμωρο ότι παλεύουμε για την παραμονή και είμαστε στο Final 4 του Κυπέλλου. Είμαστε μια απρόβλεπτη και ίσως αψυχολόγητη ομάδα, αφού έχουμε πολλά νέα παιδιά και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Πάντως σ’ αυτό το final four τα φαβορί δεν είναι τόσο ξεκάθαρα».

Στον Φοίνικα όλοι ζουν κι αναπνέουν με το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου, αλλά δεν παραγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.

«Το Κύπελλο είναι μια ευκαιρία για διάκριση κι όλοι θέλουμε να παίξουμε στον τελικό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και τη διοίκηση», παραδέχθηκαν Κουρνέτας, Λάππας και αποδέχθηκαν τον τίτλο του φαβορί για τον ημιτελικό.

«Το Κύπελλο έχει πάντα εκπλήξεις, η παρουσία του Ηρακλή στο final 4 είναι μία έκπληξη, αλλά αν παίξουμε εμείς καλά έχουμε το προβάδισμα», είπε ο Κουρνέτας και συμπλήρωσε ο Λάππας: «Ο Ηρακλής έχει άγνοια κινδύνου και είναι επικίνδυνος, αλλά εμείς είμαστε το φαβορί και αν είμαστε σοβαροί θα περάσουμε».

 volleyball.gr.

Most Popular

To Top