Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Έδειξαν τον δρόμο

Μπροστάτης ο Ηρακλής  Το πιθανότερο είναι σε ένα 24ωρο ο Ηρακλής να αλλάξει κατηγορία και οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε να υπάρξει αυτή η εξέλιξη.

 

Η προσέγγιση που έγινε στο θέμα ήταν η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε α υπάρξει με τις συνθήκες που υπήρχαν και είχαν διαμορφωθεί.

Οι κυανόλευκοι την στιγμή που Βόλος και Καβάλα είχαν επαναπαυτεί στις υποσχέσεις [ου δόθηκαν συνέχισαν τον αγώνα τους και την προσπάθεια τους.

Πολύ περισσότερο από την στιγμή που το θέμα δεν πέρασε από την γενική συνέλευση της ΕΠΟ και φάνηκε να μπλοκάρεται αυτή η προσπάθεια.

Ξεκίνησαν ένα κύκλος επαφών με όλες τις πλευρές. Έγιναν συζητήσεις και επαφές με άλλες ομάδες και τις προσέγγισαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσουν να τους παρουσιάσουν το πρόβλημα του Ηρακλή.

Η πίεση που ασκήθηκε σε όλους ήταν μεγάλη αλλά με επιχειρήματα και μεθοδική προσπάθεια. Εμφανιστήκαν προβλήματα από διάφορες πλευρές που θέλησαν να βάλουν τρικλοποδιές αλλά οι κινήσεις που έγιναν σχεδόν τις εξάλειψαν.

Η γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ έδωσε την οριστική ώθηση στην εξέλιξη των γεγονότων. Πάλι όμως ο Ηρακλής έβαλε το χέρι του. Την στιγμή που όλα έδειχναν να «κολλούν» στον προβιβασμό πέντε ομάδων στην Σούπερ Λίγκ ήρθε η πρόταση για 4+2 ομάδες. Κάτι που ήταν γνωστό και από την προηγούμενη Παρασκευή αλλά ορισμένοι προσπάθησαν να το κουκουλώσουν.

Ακολούθησε η επιθετική ανακοίνωση της Παρασκευής όταν είχε ολοκληρωθεί η γενική συνέλευση όπου έστειλαν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ήρθε η σειρά για την χθεσινή ανακοίνωση με την επιστολή που στάλθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Έτσι οι «κυανόλευκοι» με τις κινήσεις τους έφεραν το θέμα εκεί που ήθελαν και συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους.

Οι κινήσεις έγιναν, οι πιέσεις ασκήθηκαν και πλέον απομένει ένα βήμα από την οριστική απόφαση για να συμμετέχει η ομάδα στην Φούτμπολ Λίγκ. Ίσως την Τετάρτη να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις και να τελειώσει μια και καλή η φαρσοκωμωδία που κράτησε περισσότερο από ‘έναν χρόνο.

Most Popular

To Top