Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δώστε άμεσα λύση γιατί μπορείτε …

Μπορεί το τελευταίο 48ωρο να μην υπήρξε επίσημα κάποια επίσημη εξέλιξη , αλλά όλα συνηγορούν πως το σαββατοκύριακο θα υπάρξουν οι απαραίτητες ζυμώσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα.

 

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και οι προθεσμίες εκπνέουν . θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς στις 30 του μηνός θα υπάρχει η κλήρωση του πρωταθλήματος και στις 16 Σεπτέμβριου η έναρξη της Φουτμπολ Λίγκ.

Αν η υπόθεση τραβήξει και άλλο σε μάκρος τότε ακόμα και σε περίπτωση δικαίωσης ο Ηρακλής και οι άλλες ομάδες που θα βρεθούν στην Β΄ Εθνική θα χάσουν πολύτιμο έδαφος στην μεταγραφική τους ενίσχυση. Κάτι παρόμοιο που έγινε πέρσι με τις ομάδες της Φουτμπολ Λίγκ και της σούπερ Λίγκ που έτρεχαν τελευταία στιγμή να κάνουν ρόστερ.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα πρέπει α βρουν τον τρόπο να πάρουν τις αποφάσεις που χρειάζονται ώστε να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που έδωσαν

Όσο για τις αντιστάσεις που βρίσκουν από ομάδες της Φουτμπολ Λίγκ έχουν τον τρόπο τους να τις κάμψουν και να κλείσουν το θέμα. Αρκεί να υπάρχει λίγη καλή θέληση. Πρέπει οπωσδήποτε την άλλη εβδομάδα να γνωρίζουν όλοι το μέλλον τους και κυρίως ο Ηρακλής.

Most Popular

To Top