Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν κλήθηκαν στην κλήρωση Ηρακλής, Βόλος και Καβάλα

Μπορεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας να γίνεται αύριο το μεσημέρι, ωστόσο, η Football League δεν έστειλε έγγραφο στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή να δώσουν το «παρών» στην κλήρωση.

Απλά οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων έλαβαν τη διαβεβαίωση πως αν αλλάξουν τα δεδομένα θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

 

Θυμίζουμε, πως η Ένωση Football League είχε πάρει απόφαση στις 12/9, με την οποία ανέταξε τους Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή στη Β’ Εθνική, υπακούοντας στην απόφαση της ΕΠΟ.

Κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, στην περίπτωση που η Σούπερ Λιγκ δεν αποδεχθεί την αντιπρόταση του ΟΠΑΠ και δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Αν η Football League προχωρήσει αύριο στην κλήρωση του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, χωρίς δηλαδή την παρουσία των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή, οι αντιδράσεις τουλάχιστον από τις δύο πρώτες ομάδες θα είναι μεγάλες και θα κινηθούν νομικά, προκειμένου να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, κ. Γιώργος Τσοκτουρίδης, με δηλώσεις που έκανε σήμερα ήταν σαφής, υποστηρίζοντας πως στην περίπτωση που η Football League δεν δεχθεί στο πρωτάθλημα της τρεις ομάδες, η Β’ Εθνική δεν πρόκειται να αρχίσει: «Δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα. Απαγορεύεται η Football League να μη μας δεχθεί. Αν γίνει αυτό, το πρωτάθλημα απλά δεν θα ξεκινήσει. Θα αρχίσουμε δικαστικό αγώνα τον οποίο σίγουρα θα κερδίσουμε. Οπότε δεν τους συμφέρει κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά».

goalpost.gr

Most Popular

To Top