Ποδόσφαιρο Ηρακλής

A21 : «Δυναμωνουμε κατά της αδικίας με τον Ηρακλή»

Ο κοινωνικός ρόλος του Ηρακλή συνεχίζεται με την συνεργασία με την Α21 μια διεθνής ΜΚΟ κατά της δουλεμπορίας ανθρωπων.

 

Στην συνέντευξη Τυπου η εκπρόσωπος στην Ελλάδα Μαρία Σταμάτη τόνισε :

«Η συνεργασία με τον Ηρακλή, πιστεύομε ότι είναι μια καλή αρχή για να μπορέσουν οι αθλητές αυτού του ιστορικού συλλόγου να σταθούνε για ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό θέμα όπως είναι αυτό της εμπορίας ανθρώπων».

«Η Α-21 είναι μία μη κυβερνητική καταπολέμηση εμπορίας ανθρώπων η οποία έχει δραστηριότητες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Βουλγαρία, η Ουκρανία, έχει επίσης γραφεία στην Αμερική, αλλά και την Αυστραλία. Όμως η κύρια δραστηριότητα της είναι στην Ελλάδα.Εχουμε φτιάξει ξενώνα όπου φιλοξενούνται γυναίκες και παιδιά που είναι θύματα της εμπορίας, όπως και κέντρο αποκατάστασης για τα ίδια άτομα, τα οποία βοηθάμε να ενταχθούν στη κοινωνία και να βρουν το δρόμο τους».

«Η γραμμή της οργάνωσής μας είναι το 1109. Η γραμμή αυτή είναι ένα εργαλείο στα χέρια των Πολιτών ώστε όταν παρατηρούν ύποπτες δραστηριότητες να τηλεφωνήσουν ανώνυμα και να μας ενημερώσουν. Όταν συναντήσαμε για πρώτη φορά τα στελέχη της ΠΑΕ ήταν για μία βοήθεια για τη γραμμή μας.

Η βοήθειά τους όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Δεν είναι μία συνηθισμένη χορηγία οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη διαφορά και να μάθουν τι είναι η εμπορία ανθρώπων.

Ηδη έχει τυπωθεί το 1109 στα σορτσάκια των παικτών και αυτό θα βοηθήσει πάρα πάρα πολύ.

Ανδρες ποδοσφαιριστές που έχουν επιρροή στο κόσμο και ο Ηρακλής είναι ένας ιστορικός σύλλογος είναι σημαντικό ότι αυτοί φορώντας αυτά τα παντελονάκια θα γίνουν οι υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων».

Most Popular

To Top