Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θα ματώσουμε για να τα καταφέρουμε»

Ο έλληνας τεχνικός του Ηρακλή εξήγησε  στο Iraklis1908.gr  τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε τους παίκτες αλλά και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.
 «Πάντα παραδέχομαι τα λάθη μου. Είχα κάνει και δήλωση που ήμουν στην Καλαμαριά Είχα πει  ότι  με τον Ηρακλή έπρεπε  να χάναμε 4-0 στο ημίχρονο . Δεν φοβάμαι το λάθος  μέσα από την κατανόηση δεν το ξανακάνω. Θα πρέπει να ξέρει  ο κάθε παίκτης τα πάντα μέσα στην ομάδα και κυρίως για πράγματα που γίνονται μέσα στην ομάδα.  Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει   να κοιμάται. Μέσα από την ειλικρίνεια θα πρέπει να λειτουργούμε. Αν το εκμεταλλευτεί ή όχι θα φανεί μέσα στο γήπεδο.  Να γίνεται κατάθεση ειλικρίνειας».
Ο τεχνικός των κυανόλευκων  τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται παίκτες .
«Έρχεται ένας παίκτης με αξία και δεν τον νοιάζει σε ποια κατηγορία ανήκει. Αυτός ο παίκτης θέλει να έρθει στην ομάδα και να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Υπήρχαν παίκτες που έκαναν διαφήμιση και εκμεταλλεύτηκαν τον Ηρακλή για να πάνε σε άλλες ομάδες. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω με τέτοιους παίκτες» .

Καταλήγοντας ο Γιωργος Στράντζαλης έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας :
«Αυτή η ομάδα θα βρει κάποια στιγμή να βρει τον δρόμο της. Το θέμα είναι να το βρει με εμάς. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να πετυχουμε. Ο καθένας  έχει τις ευθύνες τους. Υπάρχει η δυναμική αλλά θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε σωστά.
Ο κόσμος θέλω να ξέρει ότι θα ματώσουμε για να τον ικανοποιήσουμε. Δεν ξέρω με ποιον «τρόπο»  αλλά θα ματώσουμε» .

Most Popular

To Top