Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μανίκας : «Είχαμε συζητήσει με τον Χοσέμι αλλά…»

To Iraklis1908.gr όταν αναφέρεται σε θέματα κάνει ρεπορτάζ και αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα και πραγματικές δηλώσεις.

Στο θέμα του Χοσέμι μετέφερε τις συζητήσεις που έγιναν και τον τρόπο με τον οποίο είχαν προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη. Τότε ο εκπρόσωπος του στην Ελλάδα κ. Ικίμης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα και ειδικότερα για τον Ηρακλή.

Όλα τα άλλα που αναφέρονται σήμερα είναι λόγια του αέρα !

Ποτέ η διοίκηση της ομάδας δεν ανέφερε ότι δεν βολιδοσκόπησαν τον Χοσέμι και η πλευρά του μάνατζερ του το επιβεβαιώνει αυτό!

«Είχαμε καλέσει τον τον κ. Ικίμη στα γραφεία στο πλαίσιο των συζητήσεων που είχαμε και με άλλους μάνατζερ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Θελήσαμε να μάθουμε αν υπάρχει προοπτική επιστροφής στην ομάδα , σε περίπτωση που είχαμε δικαίωμα να αποκτήσουμε ξένους παίκτες , ανάλογα με την κατηγορία που θα συμμετέχουμε. Μας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Ηρακλή , καθώς έχασε ένα σημαντικό ποσό από τα δεδουλευμένα του , όπως και σε άλλες ομάδες που αγωνίστηκε» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μανίκας.

Οι «κυανόλευκοι» από την στιγμή που πήραν αυτή την απάντηση δεν επανήλθαν αν και θα ήθελαν να εντάξουν ξανά τον παίκτη στο δυναμικό τους. Έτσι έκλεισε αυτό το κεφάλαιο.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει πολύ έγκυος ή λίγο έγκυος

Most Popular

To Top