Κόσμος

Εμπλέκεται ο Καϊτά σε στημένο αγώνα Ελλάδος – Νιγηρίας

Βόμβα που θα μπορούσε να σκάσει ανά πάσα στιγμή, απασφάλισε το πρώην  στέλεχος της FIFA Κρις Ίτον, ο οποίος αποκάλυψε ότι η παγκόσμια ομοσπονδία εξετάζει το παιχνίδι της Ελλάδας με την Νιγηρία στο Μουντιάλ του 2010, καθώς το θεωρεί ύποπτο.

Υπόνοιες για το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Νιγηρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής πριν από δύο χρόνια άφησε ο Κρις Ίτον. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η «γαλανόλευκη» είχε επικρατήσει με 2-1 κaι ενώ βρέθηκε να χάνει με 1-0. Στο 33′ ωστόσο ο Σαντί Καϊτά κλότσησε τον Βασίλη Τοροσίδη, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες, με την ομάδα του να προηγείται, για να γυρίσει στην συνέχεια το ματς τούμπα.

Ο πρώην επικεφαλής ασφάλειας της FIFA υποστήριξε με δηλώσεις του στο Ghannel 4 ότι η παγκόσμια ομοσπονδία διεξάγει έρευνα για το ματς της Εθνικής και μάλιστα ο παίκτης των Νιγηριανών που αποβλήθηκε, δηλαδή ο Καϊτά, φέρεται να είναι ο παίκτης που πιθανώς χρηματίστηκε.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η FIFA αρνείται ότι θεωρεί ύποπτο κάποιο παιχνίδι από το Μουντιάλ του 2010, με αποτέλεσμα και ο τηλεοπτικός σταθμός να μην μπορεί να πάρει κάποια δήλωση από τον Καϊτά ή τον μάνατζέρ του.

Most Popular

To Top