Βόλει Ηρακλής

Συνάντηση Μαυρομάτη – Ταρνατόρου και δηλώσεις

Συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΟΠΕ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της VolleyLeague.

«Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ για όλα τα τεκταινόμενα και του εξέφρασα τις προσωπικές μου απόψεις. Περιμένω το ΔΣ της ΕΣΑΠ να επανεξετάσει τα θέματα και να δώσει μια λύση που δεν θα αδικεί το άθλημά μας. Συμφωνήσαμε επίσης να αποδεχθούμε την πρόσκληση του Πάνου Μπιτσαξή ώστε νε ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος. Είμαστε πρόθυμοι και οι δύο φορές και ο ΠΑΣΑΠ ώστε να συζητήσουμε πολύ σοβαρά το θέμα της αμειβόμενης πετοσφαίρισης και να βρούμε τον τρόπο με τις όποιες αλλαγές απαιτηθούν για να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των ΤΑΑ, ή όποιου άλλου σχήματος διαμορφωθεί. Θέλουμε φερέγγυες ομάδες και αξιόπιστο πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα βοηθήσουν ώστε το άθλημά μας  να βγει νικητής σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.

«Θα προσπαθήσουμε ώστε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί και να λήξει ομαλά. Δεν θέλουμε να το πάρει καμία ομάδα στα χαρτιά, αλλά αυτή που θα το πάρει να το έχει πετύχει σωστά και ηθικά. Τα πρωταθλήματα έρχονται και παρέρχονται αλλά για εμάς μετράει η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και πρέπει οι όροι να είναι ίδιοι για όλες τις ομάδες και να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Φέτος είχαμε προβλήματα, αλλά μαζί με την ΕΟΠΕ και τη ΓΓΑ θα βάλουμε αυστηρότατους κανόνες που δεν θα μπορεί κανείς να τους παραβιάσει. Το πρωτάθλημα της σεζόν 2012-13 δεν θα είναι μόνο βόλεϊ βιτρίνας, αλλά και ουσίας.

Θέλουμε αθλητές που θα αμείβονται και παράγοντες που θα έχουν λογικά μπάτζετ. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Φέτος η ΕΣΑΠ κατάντησε δικηγορικό γραφείο με τις δικαστικές διενέξεις. Αυτά πρέπει να σταματήσουν. Είπαμε να ρυθμίσουμε παλιές οφειλές, αλλά κάποιες ομάδες δεν το τήρησαν. Από του χρόνου θα είναι όλα θεσμικά και δεν θα μπορεί κανείς να ξεφύγει. Για τον έλεγχο που θέλει να κάνει η ΓΓΑ έχω να πω πως όποιος έχει προβλήματα σίγουρα έχει θορυβηθεί.

Όποιος δεν έχει προβλήματα θα επιβεβαιώσει τη φερεγγυότητά του. Ξέρουμε πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά να φαίνεται κιόλας. Όποιος τηρεί τους όρους και τους νόμους  δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Σήμερα έχουμε διοικητικό συμβούλιο και στόχος μας είναι να ξεκινήσουν γρήγορα τα play offs γιατί ακολουθεί και η εθνική και δεν μπορεί το επαγγελματικό πρωτάθλημα να είναι τροχοπέδη στην εθνική ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Most Popular

To Top