Κώστας Κούσης

H (επαν)Ανάσταση του ΗΡΑΚΛΗ!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διάγει τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα επιδιώκωντας τη δική του Ανάσταση. Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό, όσοι Θεοί κι αν είναι μαζί του. Χρειάζεται η επανάσταση που άρχισε ο κόσμος του, με πορείες, συλλαλητήρια και τόσες άλλες ενέργειες κατά των σκανδάλων σε βάρος, να κλιμακωθεί – χρειάζεται μαζικότερη συμμετοχή, χρειάζεται παρουσία στα κοινά, φωνή παντού, ενεργοποίηση!

Μια επανάσταση δε γίνεται διαβάζοντας το iraklis1908.gr και σχολιάζοντας στο Facebook ή στα ραδιόφωνα. Ναι, και εκεί, παντού θα πρέπει να υπάρχει η φωνή του ΗΡΑΚΛΗ, είναι δεδομένο ότι αυτό το «κομμάτι» θα πρέπει να συντονιστεί καλύτερα, αλλά δεν είναι το πρωτεύον. Το κυρίαρχο είναι η συμμετοχή όλων στις διαδικασίες του συλλόγου, στους αγώνες, στις προπονήσεις, για παράδειγμα στην εκστρατεία που κάνει τώρα ο Γ.Σ. θα πρέπει να μετέχουμε όλοι, να δώσουμε αυτό το 50ρικο για το σύλλογο που μας έχει δώσει τόσα. Ο κόσμος είναι αυτός που έχει κάνει και θα κάνει ακόμη πιο αυτόνομο και δυνατό τον ΗΡΑΚΛΗ, μην περιμένετε πλέον από Ηρακλειδείς επιχειρηματίες – ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά ξεχάστε τους σωτήρες. Την επανάσταση την κάνει ο απλός λαός, αλλά την κάνει όταν ξεσηκώνεται, όχι όταν περιμένει να την κάνουν 10 άτομα και μετά να δρέψει καρπούς. Δεν είναι τυχαίο αυτό που είχε πει ο Τσε Γκεβάρα: «Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει».

Συμμετοχή στον Σύλλογο, βοήθεια απ’ όποιο πόστο μπορεί ο καθένας, και τα καλά δε θα αργήσουν…

Μέχρι τότε να περάσετε καλά με τις οικογένειες, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να οδηγήσετε με σύνεση στους δρόμους, να διασκεδάσετε όσο μπορείτε και θέλετε, και από Δευτέρα πάλι όλοι μαζί στον αγώνα!

* Εννοείται ότι πιστεύουμε κι εμείς αυτό που γράφει ο Σούλης Παπαδόπουλος στο blog του εδώ στο iraklis1908.gr! Mπορούν να κάνουν έξι νίκες!

* Για ακόμη μία φορά τονίζουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα Κορασίδων Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ που ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βόλο! Όσοι μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στον Γ.Σ. για τα περαιτέρω! Τα παιδιά, απ’ όλα τα Τμήματα, όλων των Αθλημάτων, είναι το μέλλον του Συλλόγου, πρέπει να το καταλάβουμε, αλλά και «συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

* Όσο και να το παλεύει ο Ολυμπιακός και οι συμβουλάτορες του, δεν πρόκειται ούτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να τιμωρηθεί, ούτε να χάσει το πρωτάθλημα… Ας κοιτάξουν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα…

Most Popular

To Top