Ελλάδα

Το έχει ο … Ηρακλής. Καπνογόνο στο λεοφορείο του Ηρακλή Ιωαννίνων !

Από ένα απρόβλεπτο περιστατικό συνοδεύτηκε η επίσκεψη του Ηρακλή Ιωαννίνων στα Γιαννιτσά για να συμμετάσχει σε τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Α2 Γυναικών.

 

Τη στιγμή που κατέβαινε η Γιαννιώτικη ομάδα από το πούλμαν ο προπονητής της, Κώστας Ζιώγος πετάχτηκε ένα καπνογόνο με αποτέλεσμα από τον καπνό όλα τα μέλη της αποστολής να αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα.

Οι αθλήτριες και ο προπονητής μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου τους χορηγήθηκε οξυγόνο ενώ όπως ήταν φυσικό ο αγώνας αναβλήθηκε καθώς αποσύρθηκε η συμμετοχή του Ηρακλή στο τουρνουά.
Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με τον ένθερμο πρόεδρο Πυθαγόρα Δημητριάδη και τους πιο «καυτούς» οπαδούς δημιουργούν συνθήκες πολέμου….

Πάντως αυτό δεν ήταν και το μοναδικό απρόοπτο μέσα στο σαββατοκύριακο καθώς χτες η ομάδα του Ηρακλή Ιωαννίνων αντιμετώπισε στον Εύοσμο την τοπική ομάδα από την οποία ηττήθηκε με 4-0. Στο πάρκινγκ του γηπέδου οδηγός έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο του Κώστα Ζιώγου προκαλώντας υλικές ζημιές.  

Most Popular

To Top