Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Να βάλουν Ηρακλη. στη Σούπερ Λίγκα»!

Για το θέμα συμμετοχής του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, στη Football League, αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα των δυο μικρότερων κατηγοριών, μίλησε στην ΝΕΤ FM 105.8 και στον Θάνο Μπλούνα ο αντιπρόεδρος της Eνωσης Football League-Football League 2 και πρόεδρος του Πανασερραικού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

 

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Για την συμμετοχή του Ηρακλη, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Football League: «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ. Οι ομάδες μας και η κατηγορία έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Να βάλουν Ηρακλη, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στην Σούπερ Λίγκα. Αλλά δεν θέλουν γιατί θα πρέπει να μοιράσουν κi άλλο την πίτα».

Για τα «χαράτσια» της ΕΠΟ:  Πληρώνουμε για μια διαιτησία 4.000 ευρώ, πληρώνουμε τη συμμετοχή στο κύπελλο ακόμη και για να περάσουμε την αδειοδότηση πρέπει να δώσουμε 4000 ευρώ».

Για την συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τα οικονόμικα προβλήματα της κατηγορίας: «Εμείς μιλήσαμε με τον κ. Ιωαννίδη και μας είπε την σκέψη του να γίνει η Football League 2 ερασιτεχνική. Εγω του είπα πως δεν με πειράζει και η Football League να γίνει ερασιτεχνική, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά και οι μετοχές μας είναι… πλατανοφυλλα! Στην συνεχεία μίλησε και ο κύριος Σπανουδάκης από τον ΟΠΑΠ λέγοντας μας ότι το προϊόν της Football League δεν είναι εμπορικά εκμεταλλεύσιμο. Η κατάσταση είναι τραγική. Συνεχίζουμε να έχουμε τα έξοδα των παλιών καλών ημερών, όμως τα έσοδά μας είναι μηδενικά».

Most Popular

To Top