Βόλει Ηρακλής

Ταρνατώρος : «Την Δευτέρα απαντάμε στον Ηρακλή»

Τη Δευτέρα θα απαντήσει οριστικά η ΕΣΑΠ στον Ηρακλή αναφορικά με τα χρήματα που έχει να δίνει στους κυανόλευκους.

 Όπως είναι γνωστό η ΕΣΑΠ πέρσι αλλά και φέτος δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα από τις επιχορηγήσεις στους «κυανόλευκους» από την στιγμή που δεν μπορούσε να πάρει τιμολόγια.

Οι «κυανόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι τις νέες διατάξεις , απέστειλαν στην ΕΣΑΠ αθεώρητα τιμολόγια προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα. Μέχρι και σήμερα όμως δεν πήραν καμία απάντηση. Το IRAKLIS1908.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατώρο για το θέμα.

«Ο Ηρακλής μας απέστελλε τιμολόγια για να εισπράξει τα οφειλόμενα χρήματα. Από την μεριά μας ήμασταν υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την άποψη των φοροτεχνικών μας για να υπάρχει νομιμότητα στο θέμα. Ζητήσαμε λογαριασμό για να ήμαστε σε ετοιμότητα προκειμένου να δώσουμε τα χρήματα εφόσον ανάψει το πράσινο φως, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό από την μεριά του Ηρακλή, από την στιγμή που είναι μπλοκαρισμένος φορολογικά. Έτσι την Δευτέρα θα απαντήσουν οριστικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ έδωσε και μια άλλη διάσταση στο θέμα.

«Στην ΕΣΑΠ έχουν φτάσει έξι κατασχετήρια ( παίκτες, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, στατιστικολόγοι) για να πάρουν μέρος των χρημάτων. Θα ξεκαθαρίσει πάντως το θέμα οριστικά την Δευτέρα»

Most Popular

To Top