Χωρίς κατηγορία

«Τα παραμυθάκια δεν κοιμίζουν ούτε τα μωρά»

Παρά τις απουσίες βασικών μας παικτών στο σημερινό μας παιχνίδι καταφέραμε να κερδίσουμε την πολύ μαχητική ομάδα του Ιωνικού Ν.Φ. έστω και με ένα πόντο

. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε αλλά και πάλι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη μέσα στην έδρα μας. Με τις ίδιες συνθήκες πρέπει να προετοιμαστούμε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Πεύκα. Θέλουμε να τελειώσουμε την φετινή χρονιά με νίκη και θα παλέψουμε με όλη μας την δύναμη για αυτό.
     Σήμερα κρατάμε σαν ομάδα την συγκέντρωση που είχαμε  στο τι ζητούσαμε μέσα στο παρκέ. Νομίζω μετά τα σημερινά ..όσοι ήταν στο παιχνίδι καταλαβαίνουν τι εννοώ.. περιμένω με αγωνία τις ανακοινώσεις ομάδων για την εύνοια του Ηρακλή από την διαιτησία.. Το video του αγώνα όπως και όλων των προηγούμενων είναι στην διάθεση όλων. Φτάνει με τα παραμυθάκια που δεν κοιμίζουν ούτε μωρά παιδιά. Όσο και να μην το θέλουν κάποιοι αυτή η ομάδα αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο το πόσο πολύ θέλει και διψάει για την νίκη. Μπορείτε να μιλάτε όσο θέλετε για τον Ηρακλή, για να δώσετε αξία σε όλα αυτά που λέτε, και εμείς θα δίνουμε απαντήσεις με τις εμφανίσεις μας και τις νίκες μας.
     Για μια ακόμη φορά εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ό,τι και να γίνεται μας στηρίζουν απόλυτα.
     Δημήτρης Μασλαρινός  #7

 

Most Popular

To Top