Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το σχόλιο του Καίσαρη για τον Ηρακλή

Πέρσι δεν ηταν λίγες οι φορές  που ο γνωστός δημοσιογραφος Καίσαρης έκανε επικριτικά σχόλια για τον Ηρακλή. Σημερα όμως έχει εντελώς διαφορετική άποψη και εξηγει:

 

» ΟΣΟ άδικο είχανε πέρυσι αυτοί του Ηρακλή όταν φωνάζανε τόσο δίκιο έχουνε φέτος. Πώς γίνεται δηλαδή να πέφτει πέρυσι ο Ηρακλής και να παίζουνε κανονικά στο πρωτάθλημα φέτος ΑΕΚ, Αρης, Πανιώνιος και ΟΦΗ; Για ίδιες περιπτώσεις μιλάμε, με τις τρέχουσες να είναι μάλλον ακόμα χειρότερες.

Δίκιο έχουνε στον Ηρακλή όταν λένε ότι το κράτος και οι ποδοσφαιρικοί φορείς κάνουνε τα πάντα για να διατηρήσουνε στη ζωή χρεοκοπημένες ομάδες. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ο Ιωαννίδης (φωτό) τρέχει για να βρει λύση για τον Αρη. Και κοντά στον βασιλικό ποτίζονται και οι γλάστρες. Πακέτο πάνε μαζί κι ο Πανιώνιος με τον ΟΦΗ.

Στην ΑΕΚ, που τραβάει ακόμα μεγαλύτερα ζόρια, ο έφορας έκανε τα στραβά μάτια και της έδωσε ενημερότητα. Ενώ τον Ηρακλή πέρυσι τον καθαρίσανε σαν αυγό. Οπως και τον Ολυμπιακό Βόλου με την Καβάλα. Επειδή έτσι γουστάρανε ο Γερουλάνος και ο Μπιτσαξής. Ενώ τώρα που ο Ιωαννίδης βγαίνει βουλευτής με τις ψήφους των Αρειανών, ο δίσκος της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού γύρισε από την ανάποδη και παίζει άλλο τραγούδι.

Από τη δήθεν εξυγίανση πέρυσι «όλους τους σφάζω, όλους τους μαχαιρώνω», στην άφεση αμαρτιών και στα συγχωροχάρτια φέτος. Και κακώς πάνε να βολέψουνε τον Ηρακλή στη Βήτα ή στη Γάμα Εθνική. Στη Super League πρέπει να τον βάλουνε. Εκεί που ήτανε. Με τη μία.»

Most Popular

To Top