Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Στόχος μας η πρώτη θέση»

Παρά το ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς οι οποίοι τον άφησαν εκτός δράσης σε αρκετά παιχνίδια, ο Χιονίδης έφτασε τα τρία γκολ και έφτασε στη δεύτερη θέση των «κυανόλευκων» σκόρερ τον Ισαάκ.

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον νεαρό επιθετικό ο οποίος όπως τόνισε στον SPORT 103 FM, πέρα και πάνω από κάθε προσωπικό στόχο, επιθυμεί να βοηθήσει τον Ηρακλή να φτάσει στην άνοδο.

 

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες, ο Χιονίδης ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για προσωπικούς στόχους, ο μόνος μου στόχος είναι η ομάδα και το πώς θα βοηθήσω, ώστε ο Ηρακλής να βρεθεί στη Superleague».

Σχετικά με την εικόνα του Ηρακλή σε αυτές τις 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Χιονίδης τόνισε: «Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, η ομάδα άρχισε να βρίσκει τον δρόμο της και πιστεύω ότι η συνέχεια για εμάς θα είναι ακόμη καλύτερη».

Σχετικά με τη νίκη μέσα στα Μέγαρα και την επόμενη ημέρα για τον Ηρακλή, ο Χιονίδης είπε: «Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία είναι δύσκολο αν καταφέρεις να σκοράρεις στο πρώτο 30λεπτο οι αντίπαλοι ανοίγονται και γίνεται πιο εύκολο να πάρεις τη νίκη. Για εμάς η νίκη στα Μέγαρα ήταν μονόδρομος. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, καθώς απομένουν 25 αγωνιστικές και εμείς κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Φωκικό ώστε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Χιονίδης τόνισε: «Οπως δείχνουν τα στατιστικά, είμαστε από τις πλέον σταθερές ομάδες στο πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που κάνουμε. Όλα αυτά φυσικά θα έχουν σημασία αν πετύχουμε τον μοναδικό στόχο μας ο οποίος είναι η άνοδος. Το ιδανικό θα ήταν η άνοδος να έρθει με την κατάκτηση της πρώτης θέσης».

Τέλος, αναφερόμενος στην παρουσία του Γιώργου Στράντζαλη, ο Χιονίδης είπε «… δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και τα αποτελέσματα της δουλειάς του έχουν αρχίσει να φαίνονται».

Most Popular

To Top