Μπάσκετ Ηρακλής

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε» – NIKH ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Ο Νίκος Θεοδωράκος είναι ένα απ’ τα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ και μάλιστα ήδη συμμετείχε στον άτυχο αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Αιγάλεω. Ο Θεοδωράκος αλλά και ο έτερος νεοφερμένος Αντώνης Κυρίτσης συμμετείχαν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο Ιβανώφειο, με τη Μακαμπή Θεσσαλονίκης (κέρδισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ 70-63, λεπτομέρειες σε άλλο μας ρεπορτάζ), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα – πολύ κρίσιμο – με τον Αία Ευόσμου!

Σήμερα ο Νίκος Θεοδωράκος μιλά στο iraklis1908.gr για την προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ αλλά και για τη δική του επιθυμία να βοηθήσει έναν πολύ μεγάλο σύλλογο…

«Η προσπάθεια μας είναι δύσκολη, αυτό είναι σίγουρο. Είμαστε όμως διατεθειμένοι να παλέψουμε σκληρά σε όλους τους αγώνες που απομένουν, και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε σχετικά με την πρώτη του εντύπωση για την προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ.

«Είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε αργά, εμείς ήρθαμε μόλις τώρα, πιο πριν ήρθαν κάποια άλλα παιδιά, ενώ έχουμε και αρκετούς νεαρούς. Θα παλέψουμε όμως, νομίζω ότι  η ομάδα μας δεν είναι τόσο άσχημη, έχει δυνατότητες και τα παιδιά το έδειξαν αυτό σε αρκετούς αγώνες. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Αία, όπου πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε!».

Most Popular

To Top