Ελλάδα

Πολύνεκρο δυστύχημα στην Καρδία

Και παιδιά επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο που ανετράπη στην Καρδία  Συνολικά τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 29 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά, στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Καρδία.

 

Λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 50 άτομα, 48 Ρώσοι τουρίστες, ο οδηγός και ο συνοδηγός, στις 04.30 τα ξημερώματα εκτιμάται ότι λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, που δημιουργήθηκε από ψιλόβροχο, ξέφυγε από την πορεία του, στο ύψος της Καρδίας στο ρεύμα εισόδου προς τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Κατά την ανατροπή του οχήματος σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι και τραυματίστηκαν συνολικά 29. Μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και παιδιά, τα οποία σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Όσοι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης και οι γιατροί κρίνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους διατρέχει κίνδυνο θα παραμείνουν για νοσηλεία, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι Ρώσοι τουρίστες επέστρεφαν από διακοπές στη Χαλκιδική και στις 07.15 επρόκειτο να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση προς την πατρίδα τους.

Most Popular

To Top