Μπάσκετ Ηρακλής

Πιο «ανοιχτός» ο Βορράς!

1019 iraklis basketΦτάνοντας στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής ανδρών προκύπτουν τα εξής συμπέρασματα:

Ο όμιλος του Βορρά φαίνεται να είναι πιο ανοιχτός από αυτόν του Νότου.

 
Καταρχήν στον Βορρά βρίσκουμε τέσσερις ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση (Ηρακλής, Αίας, Μαρούσι, Στρατώνι) έχοντας από 13 βαθμούς.
 
Από την άλλη στον Νότο η ΑΕΚ είναι μόνη πρώτη στην κορυφή με 14 βαθμούς.
 
Όσον αφορά στην ευστοχία των ομάδων στον Νότο έχουν πετύχει συνολικά όλες μαζί 6.824 πόντους την ίδια στιγμή που στον Βορρά οι ομάδες μετρούν συνολικά 7.140.
 
Καλύτερη επίθεση στον Νότο έχει ο 10ος στην βαθμολογία Έσπερος με 594 πόντους ο οποίος κατέχει και την χειρότερη άμυνα καθώς έχει δεχθεί 639 πόντους.
 
Στον όμιλο του Βορρά ο Αίας Ευόσμου έχει την καλύτερη επίθεση με 628 πόντους ενώ έχει και την χειρότερη άμυνα με 623 πόντους.
 
Από τις τέσσερις ομάδες που ισοβαθμούν στην κορυφή του Βορρά την καλύτερη  έχει το Στρατώνι με 486 πόντους με τον Ηρακλή να έρχεται δεύτερος με 505.
 
Στο επιθετικό κομμάτι ο Αίας είναι πρώτος ακολουθεί το Μαρούσι με 610 το Στρατώνι με 564 και ο Ηρακλής με 535.
 
Ο Ηρακλής έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα μαζί με το Στρατώνι έχοντας ο καθένας από μία. Μοιραία οι ίδιες ομάδες έχουν και τις περισσότερες νίκες δηλαδή από 6.
 
Τις περισσότερες ήττες έχουν το Ανατόλια ο Ιωνικός ο Πιερικός ο Ιωνικός Ιωνίας και η Μεταμόρφωση που μετρούν ο καθένας από 5 ήττες.
 
Στον όμιλο του Νότου η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο με 7/7 νίκες, ενώ ο τελευταίος Ερμής έχει 0/8 ήττες.
 
 

Most Popular

To Top