Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Χρησιμοποιούν τον Ηρακλή για τα «παιχνίδια» τους !

Παιχνίδια σε βαρος του ΗρακλήΤις τελευταίες μέρες υπάρχουν ονόματα παικτών που όχι μόνο φέρονται να είναι υποψήφιοι για να ενταχθούν στην ομάδα , αλλά κάνουν δηλώσεις ως παίκτες των «κυανόλευκων» !

 

Στην ιστοσελίδα Sportcyklades.gr υπάρχουν δηλώσεις του Αποστόλου Παπαδόπουλου (21 χρονών μέσος) που κάνει λόγο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα δίνει και λεπτομέρειες για τριετές συμβόλαιο αλλά ευχαριστεί και την διοίκηση της Νάξου που του δίνει την ευκαιρία.

Στο Sport24.gr μεταφέρθηκε   ότι ο Γιώργος Πανουσάκης είναι μια ανάσα από τον Ηρακλή, με το βιογραφικό του να είναι ατελές τα τελευταία χρόνια και να αναφέρεται το ενδιαφέρον της Ρίμινι αλλά και μιας κυπριακής ομάδας.

Τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ποτέ δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση για τους συγκεκριμένους παίκτες. Είναι παιχνίδια μάνατζερ που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις χρησιμοποιώντας το όνομα του Ηρακλή, που «πουλάει» για να μπορέσουν να πουλήσουν την πραμάτεια τους.

Κύκλοι της ομάδας αναφέρουν ότι δεν θα ανεχτούν παρόμοιες συμπεριφορές και ούτε είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον καθένα να χρησιμοποιεί το όνομα του Ηρακλή για να κάνουν τα παιχνίδια τους. Γιατί στις συγκεκριμένες περιπτώσεις παρουσιάζονται ως τελειωμένες μετέγραφες και στην Μίκρα ούτε καν δεν γνωρίζουν τους παίκτες.

Most Popular

To Top