Ελλάδα

«Ναι» στην παράταση, «όχι» στις προσωρινές άδειες από την ΕΕΑ

Την Τρίτη (21/08) θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της ΕΕΑ που θα επανεξετάσει τα έγγραφα των ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει, υπάρχει πρόθεση παράτασης, όχι όμως και χορήγησης προσωρινών αδειων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είναι αρνητική σε ό,τι αφορά στη «διευκόλυνση» των ομάδων που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σκοπεύει να δώσει διορία-παράταση μέχρι την Πέμπτη και ίσως και την Παρασκευή! Αν ωστόσο μέχρι και την παραμονή της πρώτης αγωνιστικής, ήτοι την Παρασκευή, υπάρχουν ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, η ΕΕΑ θα τις παραπέμψει στην Ομοσπονδία και αυτή θα είναι υπεύθυνη για τις ποινές που θα τους επιβληθούν (προβλέπουν μέχρι και υποβιβασμό).

Τα μέλη της επιτροπής είναι κατηγορηματικά αντίθετα στη χορήγηση προσωρινών αδειών, κάτι που σημαίνει ότι το ενδεχόμενο να αναβληθούν συγκεκριμένα ματς της πρεμιέρας έπειτα από παρέμβαση της Super League μόνο απίθανο δεν είναι.
Οι ΠΑΕ που μέχρι τώρα δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια είναι οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Πανθρακικός, Βέροια, Πλατανιάς.

Most Popular

To Top