Μπάσκετ Ηρακλής

Όπως παλιά … το μπάσκετ ξεκινά !(video)

Η σεζόν για την ομάδα μπάσκετ ξεκινάει την Κυριακή (14/10) με αντίπαλο εκτός έδρας την ΜΕΝΤ και σήμερα το βράδυ έγινε η παρουσίαση της ομάδας στα γραφεία του ΓΣ.

 

 

Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Μπεχλιβάνης αναφερόμενος στην νεα σεζόν τόνισε

 

 «Να ξεκινήσουμε καλά με υγεία και να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο, διοίκηση παίκτες και προπονητές. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και μέσα στο γήπεδο θα φανούν όλα. Δουλειά μας είναι να δώσουμε το 100% και στο τέλος θα κριθούμε . Στόχος μας είναι η άνοδος και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πολλοί έλληνες παίκτες παίζουν στις μικρές κατηγορίες και έχουν δυναμώσει πολλές ομάδες. Εμείς από την μεριά μας είμαστε βελτιωμένου και θα φανεί μέσα στο γήπεδο την Κυριακή με την ΜΕΝΤ.

Η φανέλα του Ηρακλή είναι βαριά και προσπαθούμε α ανταποκριθούμε . Θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων και να μας βοηθήσουν όπως έκαναν με το ποδόσφαιρο».

 

{youtube} garczzh-Zqc{/youtube}

Ο Δημήτρης Μασλαρινός από την δική του μεριά είπε χαρακτηριστικά :

 

“Θα είναι δύσκολη σεζόν καθώς έχουν δυναμώσει οι ομάδες σημαντικά. Κάνουμε σκληρές προπονήσεις και αυτό θα μας βγει μέσα στο γήπεδο. Τους φιλάθλους μας θα τους χρειαστούμε στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και όχι μόνο στο Ιβανωφειο. Είναι κίνητρο να παίζεις με την ομάδα του Ηρακλή και αυτό μας δυναμώνει».{youtube}0HqnPBydmkc{/youtube}

 

Ο Λευτέρης Νεοφυτίδης   σχολιάζοντας την νεα αγωνιστική περίοδο είπε :

 

«Έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φιλάθλων. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε να δείξουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».

 

Ο Δημήτρης Σαμαράς είπε από την δική του μεριά.

 

«Χρειάζεται υπομονή και δουλειά μέσα στο γήπεδο. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε γιατί ο Ηρακλής δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες και θα το πετυχουμε».

 

 

 

 

 

 

Most Popular

To Top