Μπάσκετ Ηρακλής

«Έκλεισε» ο Τοπούζης!

Σημαντική επιτυχία αποτελεί για το τμήμα μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ η συμφωνία που έγινε πριν από λίγο με τον Θανάση Τοπούζη. Ο έμπειρος παίκτης έδωσε τα χέρια με τον Χρήστο Χρηστίδη σε συνάντηση που είχαν – όπως γράψαμε το πρωί – και θα ενισχύσει τον ΗΡΑΚΛΗ στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

 

Με τον Τοπούζη και τον Νεοφυτίδη κάτω απ’ τα καλάθια ο ΗΡΑΚΛΗΣ ενισχύεται σημαντικά, όμως ο καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και είναι στο χέρι της ομάδας και του προπονητή να κάνουν πράξη τους στόχους της ομάδας.

 

«Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω την καριέρα μου σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ, που όλοι ξέρουν τι σημαίνει για το ελληνικό μπάσκετ, θα προσπαθήσω απ’ την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» τόνισε ο 35χρονος σέντερ μετά την συμφωνία του με τον ΗΡΑΚΛΗ.

 

Ο Χρήστος Χρηστίδης απ’ την πλευρά του υπογράμμισε πως: «κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να φτιάξουμε σιγά – σιγά μια καλή ομάδα, μια ομάδα ανταγωνιστική, και είμαστε ικανοποιημένοι που ένας έμπειρος παίκτης όπως ο Θανάσης είναι στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, η ομάδα χρειάζεται ακόμη παίκτες, όμως εμείς απ’ την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι… έπεται συνέχεια»!

Most Popular

To Top