«Ο Μάκης είναι πολύ θρήσκος!»

Ο φυλακισμένος Μάκης Ψωμιάδης παρακολουθεί τις θείες λειτουργίες στο εκκλησάκι των φυλακών, παραγγέλνει από έξω φαγητό και πίνει ελληνικό. Διαβάστε την καθημερινότητα του στον Κορυδαλλό!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso στο ίδιο κελί βρίσκονται ο Μάκης Ψωμιάδης, ο γιος του Σταύρος και ο προφυλακισμένος για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου Γιάννης Σμπώκος. Ο «Μάκαρος» περνά σχεδόν όλες τις ώρες με το γιο του, ενώ ακόμη και μέσα στη φυλακή δεν έχει χάσει το χιούμορ του.

Εξιστορεί στους κρατουμένους αλλά και στους δεσμοφύλακες αστείες ιστορίες, ανέκδοτα, πίνει τον ελληνικό καφέ του στο καφενείο της φυλακής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παραγγέλνει γεύματα από έξω, καθώς το φαγητό της φυλακής το θεωρεί απαράδεκτο.

«Με τον Γιάννη Σμπώκο μπορεί να μοιράζονται το ίδιο κελί αλλά δεν έχουν πολλά-πολλά. Αλλωστε ο Μάκης Ψωμιάδης αφιερώνει πολύ χρόνο στο εκκλησάκι των φυλακών. Είναι ιδιαίτερα θρήσκος. Πιστεύει πολύ στο Θεό και προσεύχεται», αναφέρει σωφρονιστικός υπάλληλος και προσθέτει: «Το συγκεκριμένο εκκλησάκι της Γεννήσεως της Θεοτόκου, το φροντίζει ένας άλλος κρατούμενος, ο Γιώργος Σαχπαζίδης, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ. Μαζί με τον Μάκη όταν γιόρτασε η εκκλησία στις 8 Σεπτεμβρίου, στόλισε την εκκλησία και παρακολούθησαν όλοι μαζί οι επώνυμοι κρατούμενοι τη Θεία Λειτουργία. Ο Μάκης ήταν αυτός που παρήγγειλε από ανθοπωλείο και ένα φορτηγό λουλούδια για τον στολισμό». 

Related Posts

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.