Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Μπόλτ και ο Ηρακλής

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μπόλτ με τον Ηρακλή; Ο Γιώργος Στράντζαλης εξήγησε τον λόγο

«Πέρσι δεν προλαβαίναμε . Κάναμε μια προσπάθεια και είχαμε 4 αγωνιστικές. Ελπίζαμε   βάση αποτελεσμάτων. Μέσα σε ένα μηνά είχαμε μια μάχη και οι παίκτες κοιτούσαν κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θεώρησε τον εαυτό του χρήσιμο Με την Καλαμαριά χάθηκε η ευκαιρία. Κάναμε μια καλή προσπάθεια , τραυματίστηκε ο Κελπέκης   και άλλαξαν τα δεδομένα και χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε».

Πολλές φορές ακούγεται για οικογενειακό κλίμα στην προπόνηση αλλά αυτή την φορά είναι ολοφάνερο ότι οι παίκτες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και τα αποδυτήρια είναι η δύναμη της ομάδας. :

« Θα πρέπει να υπάρχει σωστή προσέγγιση σε κάθε παίκτη για τον τρόπο που λειτουργεί ως ποδοσφαιριστής και να ανακαλύπτουμε στοιχεία από την αξία που δεν έχουν δείξει. Με βοηθάει πολύ η συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ και αυτό το εισπραχτούν οι παίκτες. Έτσι βγάζουν περισσότερα πράγματα καθημερινά . Επειδή όλοι στο τεχνικό τιμ προσπαθούμε να έχουμε την σωστή προσέγγιση. Έχω πει στους παίκτες ότι οι δυο μπορούν αν γίνουν τρεις και οι τρεις μπορούν να γίνουν τέσσερεις ώστε να φτάσουμε να είμαστε μαζί 17-18 συμπαίκτες. . Αν φτάσουμε στον απόλυτο αριθμό οι ίδιοι οι παίκτες   θα αποβάλλουν καθετί κακό που θα εισχωρήσει στην ομάδα . Ο Ηρακλής είναι ια κοινότητα . Στις δύσκολες στιγμές να φανεί αυτό το δέσιμο. Αν δυναμώσει αυτή η παρέα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Ο έλληνας τεχνικός στάθηκε και στην παρουσία του Γιώργου Καραϊσκου και εξήγησε τους λόγους :

«Δεν με ενδιαφέρει πως θα το εισπράξει ο κόσμος. Έχω έναν γενικό αρχηγό που έπαιξε 20 χρόνια ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Η βοήθεια του είναι σημαντική σε όλα τα επίπεδα και θέλω να του δώσω το δικαίωμα μέσα από τις γνώσεις που έχει να μην έχει ατέλειες η προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Δεν με ενδιαφέρει το εγώ αλλά η ομάδα. Προσωπικά ζήτησα από τον Καραϊσκο για να μας βοηθήσει σε πολλά θέματα».

Για τον τρόπο να διαχειριστεί την πίεση που ενδεχομένως να υπάρχει εξήγησε:

« Η πίεση είναι ο πρωταθλητισμός Ο Μπόλτ τρέχει ε τους καλύτερους στον κόσμο. Κάνει κάτι το διαφορετικό και βγαίνει πρώτος. Έτσι και εμείς θα πρέπει να κάνουμε κάτι το διαφορετικό για να πετύχουμε. Θα πρέπει να ματώσουμε την φανέλα , άσχετα από το αποτέλεσμα. Η πίεση που θα εισπράξουμε και την γνωρίζουμε , θα πρέπει να κερδίσουμε τους δικούς μας φιλάθλους και μετά τον αντίπαλο.

Ο κόσμος είναι δίπλα είτε είναι ο Στράντζαλης είτε δεν είναι. Οι φίλαθλοι κρίνουν σωστά , συμπαραστέκονται σωστά. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να μας χειροκροτήσει. Αυτό δεν είναι πίεση αυτό είναι δεδομένο».

Το όπλο του Ηρακλή είναι οι εγκαταστάσεις του , οι υποδομές του και η προοπτική για ένα καλύτερο αύριο . Ο Γιώργος Στράντζαλης εξήγησε τα πλεονεκτήματα του Ηρακλή λέγοντας :

«Οι προϋποθέσεις που υπάρχουν είναι απίστευτες. Έχουμε γήπεδα, εγκαταστάσεις, εστιατόριο θέλουμε το μέλλον να είναι δικό μας , μέσα από δικά μας παιδιά. Αυτή η σύγχρονη μορφή αν την βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο σύντομα θα έχουμε και αποτελέσματα , παράγοντας δικά μας παιδιά».

Most Popular

To Top