Βόλει Ηρακλής

Ζελιάσκοφ: «Δεν απορρίπτω πρόταση από την Ελλάδα» (video)

Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται και στην προκειμένη περίπτωση ο Νίκι Ζελιάσκοφ είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ.

Πλέον ασχολείται μόνο με την προπονητική και σήμερα ήρθε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό και το διεθνή με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας γιό του για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου. «Πιστεύω ότι η Σύρος δεν πίεσε όσο έπρεπε τον ΗΡΑΚΛΗ και δεν είχε καθαρές επιλογές και λύσεις σε άμυνα και σε επίθεση» τόνισε αρχικά στο iraklis1908.gr για να συνεχίσει.

Με την σειρά των τελικών έτσι όμως έγιναν από σήμερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου». Όταν τον ρωτήσαμε για τα επαγγελματικά του σχέδια απάντησε: «Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση αν προκύψει. Προς το παρόν μετά το πέρασμά μου από την εθνική ομάδα δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση. Παρακολουθώ τον ΗΡΑΚΛΗ στα παιχνίδια της Ευρώπης που έπαιξε και γενικότερα όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ να δω. Η οικονομική κρίση είναι φυσικό να επηρεάσει και τον αθλητισμό και τις ομάδες του βόλεϊ. Ελπίζω να ξεπεραστούν όλα πολύ γρήγορα».

{youtube} IbOwxZZ7SJA{/youtube}

Most Popular

To Top