Βόλει

MVP o Αρμενάκης

O διαγώνιος του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 Απόστολος Αρμενάκης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή στο εφετινό πρωτάθλημα με 3-0 στην Κομοτηνή, που είναι το πρώτο τρίποντο και η πρώτη νίκη μετά από τέσσερις ήττες στο τάι μπρέικ, ο Απόστολος Αρμενάκης σημείωσε 20 πόντους με 14/24 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό επιτυχίας 58%. Επίσης πήρε 3 άσσους και 3 πόντους από μπλοκ.

Είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που ο Απόστολος Αρμενάκης αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola. Στις τρεις προηγούμενες ο Αρμενάκης αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola δύο φορές με τον ΠΑΟΚ και μία με την Ε.Α.Πατρών. Με τον Π.Α.Ο.Κ. αναδείχτηκε πολυτιμότερος την 9η και την 10η αγωνιστική της σεζόν 2006-07 και την 19η αγωνιστική της σεζόν 2007-08.

Είναι συνολικά η 62η φορά που τίτλος MVP Βίκος Cola πηγαίνει σε παίκτη του Ηρακλή από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός.

Ο Απόστολος Αρμενάκης γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1980 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2.05 και ξεκίνησε από τη ΧΑΝΘ, συνέχισε στον ΠΑΟΚ, στην Ολυμπιάδα Πατρών, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, πήγε στη Νίκαια, στον Ολυμπιακό, στην ιταλική Ταβιάνο, επέστρεψε τρίτη φορά στον ΠΑΟΚ, στην ΕΑ Πατρών, επέστρεψε τέταρτη φορά στον ΠΑΟΚ, στη γαλλική Κάννες, επέστρεψε στην ΕΑΠ, στην Αλ Νάσερ του Μπαχρέιν, επέστρεψε πέμπτη φορά στον ΠΑΟΚ, πήγε στον Αρη, στην ιταλική Αλεσάνο, στην κυπριακή Αναγέννηση Δερύνειας, στην σλοβενική ACH Βόλεϊ και από το 2017 στον Ηρακλή.

Most Popular

To Top