Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ζητήθηκε η παραίτηση του Θόδωρου Παπαδόπουλου και όλα δείχνουν ότι θα το πράξει

kosmos77Σημαντική η συνέλευση που πραγματοποιείται στο Κατσάνειο, με την παρουσία φιλάθλων του Ηρακλή. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ  Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μέτα τις εξηγήσεις που δόθηκαν ζητήθηκε από τους φιλάθλους να παραιτηθεί ο Θόδωρος Παπαδόπουλος προκειμένου ο Σπύρος Παπαθανασάκης να χάσει κάθε στήριγμα και να αναγκαστεί να αποχωρήσει. 

  • Για τις οφειλες προς τους παίκτες είπε ότι  υπάρχουν δόσεις συμβολαίων ως Γενάρη και μισθούς ως Φλεβάρη έχει πληρώσει η ΠΑΕ. Δεν έχει δώσει και το πριμ ο Παπαθανασάκης
  • Για το θέμα της πληρωμής του ξενοδοχείου όπου διαμένει ο Σπύρος παπαθανασάκςη είπε:
  • «Αρχικά το πλήρωνε ο πρόεδρος στην συνέχεια  η πληρωμή «γύρισε» στην ΠΑΕ. Πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα πληρώσει ο ίδιος»

Αναφορικά μ ε το θέμα της αδειοδότησης απαντώντας σε ερώτηση  για το ποιος ήταν υπεύθυνος απάντησε ότι αυτός χειρίστηκε το θέμα. Τονισε ότι η ΕΠΟ περιμενε να πληρωθούν οι οφειλές και ο πρέοδρος περιμενε τα χρηματα τα οποία δεν ηρθαν ποτέ. 

«Είναι μονόδρομος η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Πρώτιστο μέλημα είναι να εξασφαλιστεί η παρουσία των παικτών. Η διαδικασία πώλησης έχει ξεκινήσει. Σπύρος Παπαθανασάκης συζητά με ενδιαφερόμενους.  Υπάρχει αγωνία  πως θα ζήσει η ομάδα. Δεν έχω άμεση εμπλοκή  στην πώληση της ΠΑΕ και γνωρίζω μεχρι ενός σημείου Είναι θέμα μεγαλομετόχου.

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος  απαντάει σε ερωτήσεις των φιλάθλων ξεκινώντας με το θέμα της μη αδειοδότησης της ομάδας.Το θέμα ήταν καθαρα οικονομικό και δεν τα καταφεραμε.

Απολογισμό από τον Γιάννη Παπαδόπουλο  για την μεταβατική περίοδο στην αλλαγή σκυτάλης της ΠΑΕ

20:49 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

20:18 Δεν έχει ξεκινησει ακομα η διαδικασία και συνεχίζεται η προσελευση του κοσμου

  • Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος βρισκεται στο Κατσάνειο και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί για τα επίμαχα θέματα που αφορούν την ομάδα

Most Popular

To Top