Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Προθεσμία μέχρι 6/2

football leagueΚατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Φουτμπολ Λίγκ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο , μετά το αίτημα της ΦΙΦΑ για την αφαίρεση τριών βαθμών για τον Ηρακλή, εξαιτίας καθυστέρησης πληρωμής σε Ντάνι Λόπεζ.

Το Iraklis1908.gr θα σας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην Φουτμπόλ Λίγκ και αφορούν τον Ηρακλή και την υπόθεση  που έχει προκύψει.

Την  ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσωπεί ο  Γιάννης Δέλκος  και ακόμα ένας παράγοντας της ομάδας, αλλά το παρών δίνει και ο νομικός Μηνάς Λυσσάνδρου που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν παράταση ώστε να συζητηθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση, αφού μέχρι τότε θεωρούν ότι θα έχουν βρει την λύση με την ΦΙΦΑ.

Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα δωθεί παράταση στον Ηρακλή , καθώς υπάρχουν ορισμένες αντιρρήσεις και μια επιφυλακτικότητα

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Ηρακλή εχει αποχωρήσει αλλα ακόμα η συνεδρίαση συνεχίζεται. Η γνωματευση του νομικού συμβούλου θα παίξει το καταλυτικο ρόλο.

 

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε και η Φουτμπολ Λίγκ έδωσε προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή προκειμένου να τους ενημερώσει η ΦΙΦΑ ότι διευθετήθηκε το θέμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί. Η εισηγηση του νομικού της Λϊγκας ηταν αρνητικη , αφού έπρεπε να τηρηθεί η αίτηση της ΦΙΦΑ, αλλα βρέθηκε το «παράθυρο» μέσω της προθεσμίας που δωθηκε να μην έχει άμεσες συνέπειες ο Ηρακλής

Most Popular

To Top