Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γιαταγάνα : «Όλοι φρόντισαν για τον Αστέρα και τον ΌΦΗ κανείς όμως δεν φρόντισε για τον Ηρακλή»

Η γνωστή νομικός και υποψήφια βουλευτής με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis»  μίλησε για την επιστολή που έστειλε στο Υπουργείο για την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος του Ηρακλή.

Για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή:

«Ο Ηρακλής είναι από τις παλαιότερες ομάδες με 104 χρόνια ιστορία και έχει υποστεί αλλεπάλληλους υποβιβασμούς. Εγώ στην ερώτησή μου λέω για την αδικία που υπέστη ο Ηρακλής και πως είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος στην οποία επιβλήθηκε η ποινή του υποβιβασμού λόγω της έλλειψης των προϋποθέσεων αδειοδότησής της».

Για τις ομάδες που δεν υποβιβάστηκαν επειδή άλλαξε ο νόμος:

«Όπως γνωρίζετε ΌΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης και ΑΕΚ δεν υποβιβάστηκαν επειδή άλλαξε ο νόμος και ενώ έχουν και πολλά εκατομμύρια χρέη. Παρ’ όλα αυτά άλλαξαν τον νόμο με πιο επιεικείς ποινές. Επομένως η μοναδική ομάδα που την πληρώνει είναι ο Ηρακλής».

Τέλος, τόνισε ότι κανείς δεν φρόντισε για τον Ηρακλή:

«Περιμένω την απάντηση του Ιωαννίδη όπως και του Καράογλου. Όλοι φρόντισαν για τον Αστέρα και τον ΌΦΗ κανείς όμως δεν φρόντισε για τον Ηρακλή. Την Παρασκευή θα κατέβω στην Αθήνα ώστε να δω πού βρίσκεται το θέμα. Εγώ θα επιμείνω γιατί είμαστε στην ίδια θέση με Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα».

Most Popular

To Top